logo

Ataşehir Belediyesi Ataşehirli Gazetecilerle Buluştu

Ataşehir Belediyesi Ataşehirli Gazetecilerle Buluştu

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez ile Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Şehnaz Yabar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Ataşehirli gazetecilerle bir araya geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez ile Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Şehnaz Yabar’ın ev sahipliğinde Kayışdağı Lions Ataevi’nde düzenlenen kahvaltılı programda Ataşehir’de çalışan gazetecilerle bir araya gelerek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nünü kutladılar. Toplantıda gazetecilere, fotoğraflarının olduğu seramik tabaklar hediye edildi.

BAŞKANIMIZ BATTAL İLGEZDİ VE ŞAHSIM ÖZEL GÜNÜNÜZÜ KUTLUYORUM

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez; “Belediye Başkanımız Battal İlgezdi ve şahsım adına bu özel gününüzü kutluyorum. Görevleri başında hayatını kaybeden gazetecilere rahmet, yaşayanlara sağlık ve başarılar diliyorum.” dedi.

İSTEK VE TALEPLER DOĞRULTUSUNDA KURSLAR AÇIYORUZ

Belediye hizmet merkezlerinde verilen kursları vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda belirlediklerini kaydeden Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, “Bu hizmetleri yaparken mahallelerde AR-GE çalışması da yapıyoruz. İstek ve talepler doğrultusunda kurslar açıyoruz.” Dedi.

Gepostet von Recep Kenan am Donnerstag, 9. Januar 2020

KADIN VE AİLE HİZMETLERİ MÜDÜRÜ ŞEHNAZ YABAR HİZMETLERİ ANLATTI

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün faaliyetleri hakkında bilgi veren Şehnaz Yabar; emekli kültür evi, engelli merkezi, kadın girişimcilik merkezi, kadın konukevi, Atabutik ve bu hizmet merkezlerinde verilen hizmetleri anlattı.

500 CİVARINDA ÖĞRENCİYE EĞİTİM VERİYORUZ

Kadın girişimcilerin hizmet binalarında ürettikleri el emeği ürünlerinin sirkülasyondan yararlanmak amacıyla AVM’daki Atabutiklerde değerlendirdiklerini, yine kadınlar tarafından “Çocuklar Üşümesin Sosyal Sorumluluk Projesi” kapsamında üretilen 100 tane atkı, bere ve eldivenlerin Diyarbakır ve diğer illerdeki okullara gönderildiğini kaydetti. AÇEV aracılığıyla anne destek ve baba destek programlarında çocukların ihtiyaçları konusunda bilinçlendirildiği, psikologlar tarafından danışmanlık hizmeti, öğrencilere 8. Sınıfa kadar ders desteği, 8.sınıftan sonra da dershane sistemi eğitim verildiğini, eğitim materyallerini kendileri verdiklerini kaydederek; bu dönemde 500 civarında öğrenciye eğitim verdiklerini söyledi.

Toplantı sonunda gazetecilere, fotoğraflarının olduğu seramik tabaklar hediye edildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ