logo

Ataşehir Belediyesi Elazığ Sivrice’ye Ekip ve Yardım Gönderildi

Ataşehir Belediyesi Elazığ Sivrice’ye Ekip ve Yardım Gönderildi

Ataşehir Belediyesi Elazığ’da Sivrice merkezli meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası ihtiyaç duyulacak arama-kurtarma, gıda ve insani yardım malzemelerini yola çıkardı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Elazığ’da Sivrice merkezli meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde bölgede oluşacak ihtiyaç üzerine harekete geçen Ataşehir Belediyesi, arama-kurtarma ekibi, gıda ve insani yardım malzemelerinin yer aldığı ekibi dün gece saatlerinde yola çıkardı.

Yanındayız #Elazığ

Yanındayız #Elazığ…Elazığ’dan gelen acı haber sonrasında Akut ile koordineli çalışmaya başladık. Deprem bölgesinde ihtiyaç duyulacak arama-kurtarma, gıda ve insani yardım malzemelerini araçlarımızla yola çıkardık. Tek dileğimiz yaralı ve kayıplarımızın artmaması.

Gepostet von Battal İlgezdi am Freitag, 24. Januar 2020

Saat 20:40 itibari ile Elazığ merkezli 6,8 şiddetli bir deprem haberi aldıklarını kaydeden Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ali Cihan Sakman, haber anından itibaren AKUT ile sürekli iletişim halinde olduklarını, Akut’un İstanbul’daki lojistik merkezinden Ataşehir Belediyesi ve AKUT işbirliğiyle bölgeye arama-kurtarma ekibi, gıda ve insani yardım malzemelerinin yer aldığı ekibi yola çıkardıklarını söyledi.

Ataşehir Belediyesi paylaşımında, “Ataşehir’den #Elazığ’a yaraları sarmak için araçlarımız yola çıktı. Bölge halkının temel ihtiyaçlarını karşılamak, zorlu hava koşullarında yanlarında olmak için el ele veriyoruz.” Dedi.

Ataşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; “Elazığ’dan gelen acı haber sonrasında Akut ile koordineli çalışmaya başladık. Deprem bölgesinde ihtiyaç duyulacak arama-kurtarma, gıda ve insani yardım malzemelerini araçlarımızla yola çıkardık. Tek dileğimiz yaralı ve kayıplarımızın artmaması.” İfadelerine yer verildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ