logo

ATAŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLERLE ANITKABİR’DE      

ATAŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLERLE ANITKABİR’DE      

Aedd_anitkabirAtaşehir Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen 10 Kasım Ata’yı Anma Anıtkabir Ziyareti 150 Aile ile Gerçekleşti. AEDD üyeleri Anıtkabir’i ziyaret etti.

Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği Yönetimi ve üyeleri ile Karadeniz Konfederasyonu Engelliler Meclisi, Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk vefatının 77. Yıldönümünde iki ayrı törenle saygıyla andılar.

AEDD ÜYELERİNDEN ANITKABİR ZİYARETİ

Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği (AEDD) Başkanı ve Karadeniz Konfederasyonu Engelliler Meclisi Başkanı Birol EKŞİ; aldıkları yönetim kurulu kararı ile  Ataşehir Belediye Başkanı Sayın Battal İLGEZDİ’nin destek ve katkılarıyla üye ve ailelerini 10 Kasımda Ata’ya Anıtkabir’de Saygı Ziyareti yaptıklarını aynı zamanda Ataşehir de düzenlenen resmi törende Çelenk Koyma ve Saygı Duruşuna katıldıklarını ifade etti.

Aedd_anitkabir-

Üyelerimizden ve ailelerden gelen yoğun talep doğrultusunda, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İLGEZDİ nin katkıları ile Anıtkabir ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Birol EKŞİ; “Başkan Yardımcımız Sayın Abdullah DER, Ulaşım Müdürümüz Sayın Orhan ÇEREZ, Sosyal İşler Müdürümüz sayın Battal SARIKAYA ve Garaj Amirimiz Sayın Hasan KUBAT’ın  destek ve organizasyonları ile 150 kişilik grubumuz, 3 araç ile Ankara Anıtkabir Ziyaretimiz gerçekleşti. Karadeniz Konfederasyonu Engelli Bireyler ve Ailelerinden sorumlu Genel Başkan yardımcılığı görevim nedeni ile yapılan Ankara ziyareti KARKON ve AEDD işbirliği içinde oldu.  Bizleri bu ziyaretimizde Karadeniz Konfederasyonu Genel Başkanı Sayın Sıtkı ADA Genel Başkan Yardımcısı Sayın İsmail AYDEMİR ve yönetim Kurulu üyelerimiz yalnız bırakmadılar” dedi.

Anıtkabir ziyareti, 09 Kasım 2015  tarihi akşamı saat 23:00’de  AEDD Merkezi ve Karkon Genel Merkez’inden hareket eden araçlarla Ankara da sabah kahvaltıdan sonra Anıtkabir’e Saygı Ziyareti gerçekleştitildi.

Su İç Destek Ol Kampanyamız kapsamında bu ayın sonunda Artvin Hopa’da olacaklarını, Engelli Öğrencilere Tekerlekli Sandalye götüreceklerini ifade eden Birol EKŞİ; bu kampanyada da Belediye Başkanı İLGEZDİ destek verdiğini kaydetti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ