logo

Ataşehir Belediyesi Erenköy Gümrük’teki Tırcıların Yarattığı Trafik Sorununa Açıklama

Ataşehir Belediyesi Erenköy Gümrük’teki Tırcıların Yarattığı Trafik Sorununa Açıklama

Ataşehir Belediyesi tarafından Erenköy Gümrük Alanı işlemleri için bekleyen, bölgede trafiği yoğunlaştırarak etkileyen tırcılar ile ilgili açıklama yapıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Tırcıların trafik sorununa geçici çözüm üreten Ataşehir Belediyesi, Yenişehir Kapalı Pazar Alanını Ataşehir’de Gümrük işlemleri için bekleyen ve trafiği olumsuz etkileyen tırlara açıldığını duyurdu.

Gümrük Müdürlüğü ve tırcılar arasında yaşanan anlaşmazlık nedeniyle trafikte aksamalar yaşandığı kaydedilen açıklamada, Ataşehir Belediyesi’nin Yenişehir Kapalı Pazar Alanının tırcılara açıldığı belirtildi.

Ataşehir’deki Gümrük Müdürlüğü’nün Uzun zamandır taşınması projesinin hayata geçirilmesi bekleniyor. Gümrük Müdürlüğü’nde işlem yaptırmak için gelen tırlar uzun kuyruklar oluşturduğu yolda ulaşımı olumsuz etkiliyor. Bekleyen tırların yol kenarlarına park etmesi de yoğunluğu artıran sebepler arasında görülüyor.

Ataşehir Belediyesi’nin Gümrük Müdürlüğü ve tırcılar arasında yaşanan anlaşmazlık nedeniyle trafikte aksamalar ile yaptığı açıklama:

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ