logo

Ataşehir Belediyesi Sağlık İşleri Koronavirüs Denetiminde

Ataşehir Belediyesi Sağlık İşleri Koronavirüs Denetiminde

Ataşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, küresel tehlike Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirlerin uygulanması ile ilgili denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Oktay N. Yılmaz gözetimindeki Sağlık İşleri ekipleri Ataşehir’de faaliyet gösteren işletmelerin sağlık koşullarına uygunluğu denetimini yaptı.  

Ataşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Sağlık İleri Müdürlüğü ekiplerinin koronavirüs denetimlerinin sürdüğü vurgulanarak, “Sağlık İşleri Müdürlüğümüze bağlı denetim ekiplerimiz çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu süreçte esnafımızın gerekli hijyen kurallarını en üst seviyede tutması çok önemlidir. Koronavirüs’e karşı alınan tebdirlerin sıkı takipçisiyiz.” Denildi.

ATAŞEHİR BELEDİYESİ KRİZ MASASI OLUŞTURULDU

Ataşehir Belediyesi Koronavirüs (Kovid 19) salgını ile mücadele amacı ile Ataşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü yönetiminde Kriz Masası oluşturulduğunu, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi başkanlığında yürütülen Kriz Masası çalışmaları ile salgınla mücadele stratejilerini belirlendiklerinin altını çizen Ataşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Oktay N. Yılmaz, salgının etkisinin görülmesi ile birlikte Ataşehir’deki kurumların maske ve eldiven ihtiyaçlarını imkanlarının doğrultusunda karşıladıklarını ve ilçedeki işletmelerde denetim yaparak salgın kapsamında alınan kararlara uyulmasını sağladıklarını kaydetti.

ATAŞEHİR HALKINI KORONAVİRÜS (KOVİD 19) SALGINI KONUSUNDA BİLGİLENDİRDİK

Salgını görülmesi ile birlikte Ataşehir Belediyesi personeline bu kapsamda eğitim verilerek, bilgilendirme yapıldığını kaydeden Ataşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Oktay N. Yılmaz, sosyal medya ve bilboardlarda kullanılan bilgilendirme görselleri ile ilgili çalışmalar yaparak, Ataşehir halkını karşı karşıya kalınan küresel tehlike Yeni Tip Koronavirüs (Kovid 19) salgını konusunda bilgilendirdiklerini vurguladı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ