logo

Ataşehir Belediyesi Sosyal Market Projesine ‘Yerel Yönetim’ Ödülü

Ataşehir Belediyesi Sosyal Market Projesine ‘Yerel Yönetim’ Ödülü

“İkinci Yüzyıl Derneği’ tarafından yerel yönetim alanında projeleri değerlendirilen ve başarılı belediyeler ile başkanlarına verilen “Yerel Yönetim” ödülleri sahiplerini buldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “İkinci Yüzyıl Beyannamesi”nin ilham kaynağı olduğu “İkinci Yüzyıl Derneği” projeleri ile dikkat çeken belediye ve başkanlarına ödül verdi.

Ataşehir Belediyesi, “İkinci Yüzyıl Derneği’ tarafından değerlendirilen sosyal marketler projesi ile ödüle layık görüldü.

Ataşehir Belediyesi sosyal marketler nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “İkinci Yüzyıl Beyannamesi”nin ilham kaynağı olduğu “İkinci Yüzyıl Derneği”nden ödül geldi.

Ataşehir Belediye başkanı Battal İlgezdi yaptığı açıklamada, “İkinci Yüzyıl Derneği’nin ilçemizde açtığımız sosyal marketler nedeniyle Ataşehir Belediyesi ödüle değer bulmasından büyük gurur duydum. Bu akşam 4. Edremit Belediyesi Kitap Fuarı’nda verilecek olan ödülün çalışmalarımızda bize güç vereceğini belirterek ödül komitesine teşekkür ederim.” İfadelerine yer verdi.

“İkinci Yüzyıl Derneği Yerel Yönetimler ödülleri” 4. Edremit Kitap Fuarı son akşamı kapanış töreninde sahiplerini buldu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ