logo

Ataşehir Belediye Meclisi Tatil Arasından Sonraki İlk Toplantısını Yaptı

Ataşehir Belediye Meclisi Tatil Arasından Sonraki İlk Toplantısını Yaptı

Ataşehir Belediyesi tatil arasından sonraki ilk toplantısı Eylül Ayı Belediye Meclis ilk birleşimi Başkan Battal İlgezdi’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Meclisi tatil arasından sonraki ilk toplantısı olan Eylül Ayı Toplantılarının Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin de katıldığı ilk birleşimini Meclis 1. Başkanvekili Kudret Arslan başkanlığında gerçekleştirdi.

Ataşehir Belediye Meclisi salonunda toplanan Meclis gündemdeki 10 maddeye ilave ek 4 maddeyi de gündeme alarak görüştü.

05 Eylül 2022 Pazartesi günü Saat 15.00’te başlayan Eylül ayı toplantılarının ilk birleşiminde grupları adına CHP Grup Başkanvekili İlhami Yılmaz ve Ak Parti Grup Başkanvekili M.Naim Yağcı ile partileri adına İYİ Partili Oğuz Sarul ve MHP’li üye Hakan Arıkaya, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Malazgirt Zafer’nin de aralarında olduğu özel gün ile şehitlerle ilgili mesajlarını meclis üyeleri ile paylaştılar.

Gündem dışı konuşmalardan sonra gündemde yer alan 14 maddenin görüşmelerine geçildi. Gündemdeki 14 maddenin 13’ü oyalanarak ilgili komisyonlara gönderildi.

CHP Grup Başkanvekili İlhami Yılmaz’ın gündemin 7. Maddesinin Teklif kararı olarak oylanması talebi üzerine, Ak Parti grubundan haberleri olmadığı itirazı geldi. İtiraza rağmen CHP Grup Başkanvekili İlhami Yılmaz’ın Teklif kararı olarak oylanması talebine uyan oturum başkanı Kudret Arslan, Boş Kadro Değişikliğine (Memur) ilişkin İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün teklifini içeren gündemdeki 7. Maddeyi teklif kararı olarak oylattı. 7. Maddedeki Teklif oylanarak kabul edildi.

Oturum Başkanı Kudret Arslan, Ataşehir Belediye Meclisi Eylül Ayı toplantılarının ilk birleşimini gündemde görüşülecek madde kalmadığı gerekçesi ve 8 Eylül Perşembe günü Saat 15,00’te toplamak üzere kapattı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ