logo

Ataşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binasına Taşındı

Ataşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binasına Taşındı

ataşehir_belediye_binasıAtaşehir Belediyesi, Barbaros Mahallesi Batı Ataşehir’deki kendi sahibi olduğu çevreci yeni hizmet binasına taşınarak bütün birimlerini aynı binada toplamış oldu.

29 Mart 2009 Yerel Seçimleri sonrası kurulan Ataşehir Belediyesi kendi sahibi olduğu yeni hizmet binasına taşındı. Küçükbakkalköy Mahallesi’ndeki ana hizmet binasında, Batı Ataşehir’deki ek hizmet binasında ve Atatürk Mahallesi’ndeki Kriz Merkezi’nde bulunan birimler yeni binada artık bir arada olacaklar.

Barbaros Mahallesi Şebboy Sokak No4/A adresindeki yeni bina, 5 katı zemin altında olmak üzere toplam 14 kattan oluşuyor. Toplam 32 bin metrekarelik kullanım alanına sahip Akıllı Belediye Hizmet Binası;

300 kişilik konferans salonuna, 400 araçlık otoparka ve 3 adet asansöre sahip.

Ataşehirlilerin kendilerine yakışan bir hizmet binasına kavuştuklarını belirten Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Ataşehirli vatandaşlarımız, farklı binalarda hizmet veren belediye müdürlüklerimize artık tek bir merkezde, kolayca ulaşabilecek. Son teknoloji ile donatılan belediye binamız sayesinde vatandaşlarımız daha hızlı, kaliteli ve kesintisiz hizmete ulaşacaklar” dedi.

Çevre dostu olarak tasarlanan binada; tüketilecek elektriğin bir kısmı güneş enerjisinden üretilecek, düşük sarfiyatlı asansörler kullanılacak ve su artıma sistemi ile harcanan suyun geri dönüşümü sağlanacak.

Ayrıca engelli vatandaşların da rahatça kullanabilecekleri Akıllı Binada yer alan ekranlar sayesinde işlemler hızlı ve şeffaf olacak. Kablosuz internet hizmeti de verilecek binada, doküman ve evraklar için daha çok elektronik ortam kullanılacak ve kağıt kullanım miktarı en aza indirilerek çevreye katkı sağlanacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ