logo

ATAŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN ‘AĞIR KIŞ’ AÇIKLAMASI

ATAŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN ‘AĞIR KIŞ’ AÇIKLAMASI

Ataşehir Belediyesi, olumsuz hava koşulları nedeniyle 8 Ocak Pazar günü MSKM, ATAMEM, Ataevlerinde düzenlenecek etkinlik ve eğitimleri erteleyip iptal etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi, 8 Ocak Pazar günü düzenlenecek olan Klasik Müzik Festivali programı, ATAMEM ile Ataevlerindeki eğitim ve etkinliklerin olumsuz hava koşulları nedeni ile ertelendiğini duyurdu.

Bu kapsamda Ataşehir Belediyesi tarafından yapılan duyuruda, “8 Ocak Pazar günü düzenlenecek olan Mustafa Saffet Kültür Merkezi programları olumsuz hava şartları nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir.” İfadelerine yer verildi.

Yapılan bir başka duyuruda ise; “ATAMEM, Ataevleri ve Düştepe Oyun Müzesi’ndeki tüm etkinlikler ile Kış Spor ve Sanat etkinliklerinin soğuk ve olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiği kaydedildi.

Biletle girilen etkinliklerin biletlerinin yeni etkinlik tarihinde de geçerli olacağının belirtildiği Ataşehir Belediyesi açıklamasında, ertelen Mustafa Saffet Kültür Merkezi etkinlik duyuruları:  “12.30’da sahnelenecek olan çocuk tiyatrosu ileri bir tarihe ertelenmiştir.”

“15.00’de Ayşe Kulin ve Barbaros Altuğ’un katılacağı etkinlik ileri bir tarihe ertelenmiştir.”

(Ertelenen bu etkinliklerin tarihler belli olduktan sonra ayrıca duyurulacaktır.)

“20.30’da, Ataşehir Belediyesi Gençlik Orkestrası’nın Uluslararası Ataşehir Klasik Müzik Festivali kapsamında vereceği konser 15 Ocak Pazar günü Saat 18.00’e ertelenmiştir. Biletler yeni konser tarihinde de geçerlidir.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ