logo

ATAŞEHİR BELEDİYESPOR’DAN  TRANSFER ATAĞI

ATAŞEHİR BELEDİYESPOR’DAN  TRANSFER ATAĞI

Ataşehir Belediyespor, Kireçurnu ve Milli takım kalecisi Ezgi Çağlar, yine Kireçburnu’nda oynayan Milli oyuncu Azize Erdoğan ve Kezban Tağ’ı transfer ederek takımı takviye etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımı eski oyuncuları ve Kireçurnu kalesini koruyan Kadın A Milli Takımı kalecisi Ezgi Çağlar, yine Kireçburnu’nda oynayan Milli oyuncu Azize Erdoğan ve Kezban Tağ’ı renklerine bağlayarak güçlendi.

Ligde iddialarının güçlenerek devam ettiğini kaydeden Ataşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Abdullah Der, transfer ettikleri, biri eski kalecileri Ezgi Çağlar olmak üzere ikisi milli oyuncu olan 3 transferle takımlarının daha da istekli olarak şampiyonluk mücadelesini sürdüreceklerini kaydederek; Ataşehirlilerin takımlarına sahip çıkmalarının kendilerini ve ekibi ateşleyeceğini, renklerine bağladıkları yeni oyuncuların takıma kısa zamanda uyum sağlayacaklarına inandığını söyledi.

Transferin gerçekleşmesini sağlayan Kulüp Başkanı Abdullah Der ve sponsorları KAŞ İNŞAAT’tan Ersin Şahin’e teşekkür eden Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımı hocası Taner Öner, oyuncuları; Ezgi Çağlar, Azize Erdoğan ve Kezban Tağ’ın transferi görüşmelerinde gösterdikleri ilgileri ve anlayış için teşekkür etti.

YENİ TRANSFERLER PAZAR GÜNÜ OYNANACAK

Hafta sonu önemli rakiplerinden Konak Belediye Spor ile zirve mücadelesini etkileyecek maç oynayacaklarının altını çizen Taner Öner, takımla birlikte antrenmana çıkan yeni transferler Ezgi Çağlar, Azize Erdoğan ve Kezban Tağ’ın Pazar günü oynanacak maçta yer alacaklarını söyledi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ