logo

Ataşehir Beledyespor Dış Transfer Atağına Geçti

Ataşehir Beledyespor Dış Transfer Atağına Geçti

Şampiyonluk hedefiyle 2020-2021 sezonu hazırlıklarını sürdüren Ataşehir Belediyespor Kulübü Kadın Futbol ekibi iç transferden tamamladıktan sonra dış transfer atağına geçti.

Kadın Futbol 1. Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi verecek olan Ataşehir Belediyespor, TRT 2 den maçların takip edileceği ve canlı yayınlarla maçların izleneceği yeni sezon için hazırlıklarını sürdürüyor.

İÇ TRANSFERE YABANCILARIYLA ANLAŞARAK BAŞLANDI

Pandemi tedbirleri gölgesinde başlayacak olan TFF Kadınlar 1. Futbol Ligi 2020-2021 sezonu hazırlıklarını sürdüren Ataşehir Belediyespor Kulübü Kadın Futbol ekibi iç transfere yabancılarıyla anlaşarak başlamıştı.

İÇ TRANSFERDE YERLİ VE YABANCI OYUNCULAR TAMAM

Transferleri kulüp başkanı Abdullah Der’in onayı ile teknik koordinatör Taner Öner tarafından yürüten Ataşehir Belediyespor kadın futbol ekibi yerli sporculardan kaptan Nagihan Akşan, Bensu Eren, Emine Demir, Nagehan Avanaş ve Melike Öztürk ile anlaşmıştı.

SON OLARAK İLAYDA CİVELEK İLE MASAYA OTURDULAR

Son olarak önemli oyuncularından İlayda Civelek ile masaya oturan Ataşehir Belediyespor yöneticileri ve kadın futbol teknik ekibi, 2020-2021 sezonunda deneyimli oyuncu İlayda devam kararı aldıklarını açıkladılar.

DIŞ TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Yerli ve yabancı oyuncularla transfer çalışmalarını tamamladıklarını kaydeden Ataşehir Belediyespor Koordinatörü ve teknik sorumlusu Taner Öner, iç transferden sonra dış transfer çalışmalarına başlayacaklarını 2 kaleci 2 orta saha ve 2 yabancı forvet ve orta saha oyuncusuyla anlaşma aşamasında olduklarını, transfer açıklamalarının önümüzdeki günlerde Ataşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Abdullah Der tarafından yapılacağını duyurdu.

KULÜBÜMÜZ ŞAMPİYONLUK İÇİN HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Taner Öner açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“İç transferden sonra dış transferde 2 kaleci 2 orta saha ve 2 yabancı forvet ve orta sahayla anlaşan kulübümüz şampiyonluk için hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni transfer açıklamalarımızı bayram sonrası kulüp başkanımız Abdullah Der ve yöneticilerimiz yapacaklar. TRT 2 den maçlarımızın takip edileceği ve canlı yayınlarla maçlarımızın izleneceği yeni sezon hayırlı olur inşallah.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ