logo

Ataşehir Birlik Platformu Muhtarlar ve Basınla Buluştu

Ataşehir Birlik Platformu Muhtarlar ve Basınla Buluştu

Ataşehir’e ve ülkemize çözümcül hizmetler sunmayı ve milli değerlere sahip çıkarak yaşatmayı amaçlayan Ataşehir Birlik Platformu (ABP) mahalle muhtarları ve basın ile buluştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Farklı kültür, dil, din ve renklere mensup üyeleri ile Ataşehir’e ve ülkemize çözümcül hizmetler sunmayı ve milli değerlere sahip çıkarak yaşatmayı amaçlayan Ataşehir Birlik Platformu (ABP) Yönetim Kurulu Başkanı Uzm.Dr.Osman Arıkan ve yönetim kurulu üyeleri Ataşehir’in mahalle muhtarları ve basın mensupları ile bir araya geldi.

Uzm.Dr.Osman Arıkan başkanlığındaki Ataşehir Birlik Platformu (ABP) Yönetim Kurulu, tanışma amacıyla Ataşehir’in mahalle muhtarları ve basın mensupları ile bir araya geldi.

“KENDİMİZİ SİYASETTEN ARINMIŞ OLARAK GÖRÜYORUZ”

“Biz Ataşehir Birlik Platformu olarak kendimizi siyasetten arınmış olarak görüyoruz” sözleri ile siyaset üstü bir çalışma prensipleri olduğunun altını çizen Ataşehir Birlik Platformu (ABP) Yönetim Kurulu Başkanı Uzm.Dr.Osman Arıkan, toplantıda yaptığı konuşmada, “Platform logomuzda görüldüğü gibi, farklı renkler, düşünce ve fikirlerin insan odaklı olarak, önce saygı göstererek kabul etmemiz gerektiği ve birbirimizi bu ölçülerle sevmemiz ve sahip olmamız gerektiği noktasında fikir birliği oluşturmuş durumdayız” dedi.

Barbaros Mahallesi Batı Ataşehirde bulunan yönetim kurulu üyesi Gonca Toran İmamoğlu’nun işletme sahibi olduğu Kısmet Lokantası’nda düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Uzm.Dr.Osman Arıkan başkanlığındaki Ataşehir Birlik Platformu (ABP) yönetim kurulu üyeleri, Ataşehir’in mahalle muhtarları ve basın mensuplarına kuruluş amaçları ve hedefleri ile ilgili bilgi verdi.

MOZAİK, FARKLILIKLAR ZENGİNLİK; MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİK RUHU KORUNACAK

Amaçlarını kısaca; “Ülkemiz mozaiğini, farklılıklarını zenginlik olarak kabul ederek millet olma bilinci içinde, milli birlik ve beraberlik ruhunu koruyacak ve artıracak faaliyetlerde bulunmak” olarak özetleyen Ataşehir Birlik Platformu (ABP) Yönetim Kurulu Başkanı Uzm.Dr.Osman Arıkan, platform üyeleri arasında birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla kültürel faaliyetler yanı sıra Ataşehir’in yaşam kalitesi ve değerini artırmak amacıyla; Ataşehir’de eğitsel, kültürel faaliyetlerde bulunmak, belirlenen sorunlar için  çözüm üreterek, önerileri ilgili kurumlara iletmenin de kuruluş amaçları arasında olduğunu kaydetti.

ATAŞEHİR’İN DOĞASINI KORUYACAK VE GELİŞTİRECEK ÇALIŞMALAR YAPILACAK

Başkan Arıkan, konuşmasında sempozyum, panel ve sergiler düzenleyerek ve teşvik ederek, Ataşehir’in doğasını, korumak ve geliştirmek amacı ile çalışmalar yapmayı ve yapılacak çalışmalara mali, hukuki ve fiili katkı vermenin de amaçları arasında yer aldığını kaydetti.

MİLLİ BİRLİK, BERABERLİK VE BAĞLARIMIZI PEKİŞTİRMEK

geçmiş siyasi kimliğinden ve berber çalıştıkları arkadaşları ile birliktelik oluşturduklarının altını çizen  Ataşehir Birlik Platformu (ABP) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Osman Arıkan, amaçlarını Ataşehir’in ve Ataşehirlilerin gelişmesine katkı sunmak olduğunu kaydederek; “Sizlerle bir arada olmaktan, bu güzel ortamı sizlerle paylaşmaktan onur duydum, şeref duydum. Burada çıkış amacımız aman kimseyi incitmeyelim, düşenin koluna girelim, kimsesizlerin kimi olalım. Fakiri, yoksulun, düşkünün sahibi, varsa sorun çözüm getiren olalım. Kimsenin aşına, işine ortak olmayalım ve yaşadığımız, yeni kurulmuş genç ilçemize nasıl katkı sağlayabiliriz, bu topluma daha fazla nasıl bir şeyler verebiliriz, bu toplumun yaşam ve refah düzeyini nasıl arttırabiliriz. Bu ülkenin hepimize ihtiyacı var. Bunun farkındayız. Çözüm noktasında da bunun Milli Birlik ve Beraberlik noktasından geçtiğinin farkındayız. Bu bağlarımızı pekiştirmek… Birlik ve beraberliğimizi en üst düzeyde tahsis etme noktasında siz dostlarımızla birlikte çalışma arzu ve isteği bizleri şu anda bu mekânda bir araya getirmiştir” dedi.

DEVLETİMİZİN MAHALLELERDEKİ “UÇ BEYLERİ”SİNİZ

150 üyelerinin olduğunu,  30 kişilik yönetim kurulunu  13 kişi olarak da yürütme kurulum oluşturduklarını kaydeden ABP Yönetim Kurulu Başkanı Uzm.Dr.Osman Arıkan, arkadaşları ile birlikte 2.İcra döneminde olduklarını vurgulayarak; “Bu dönemimizde daha aktif daha verimli çalışmalar yürütmek istiyoruz. Bu noktada sizlerin de bize verecekleri destekleri çok önemsiyoruz.  Çünkü sizler devletimizin mahallelerdeki “Uç Beyleri”siniz, devletin mahallelerdeki elisiniz, kolusunuz” dedi

“BASININ BİZE OLAN KATKILARININ ÖNEMİNİ BİLMEKTEYİZ”

Arıkan, basın mensuplarına yönelik olarak ta, “Siz basın mensupları toplumumuzun aydınlanmasında, iletişimin sağlanmasında ve doğru bilginin aktarılmasında en önemli kaynaklarsınız. Sizler çok değerlisiniz. Çalışmalarımızda sizlerle ortak hareket etme gerekliliğinin farkındayız. Sizlerin bize olan katkılarının önemini de bilmekteyiz” ifadelerine yer verdiği konuşmasını, “ Toplumun menfaatlerini gözeterek birbirimize güvenerek hareket edersek inanıyorum ki aşamayacağımız hiçbir güç yoktur. Tekrar davetimize katıldığınız için hepinize en derin saygılarımı iletiyorum. İyi ki geldiniz, iyi ki varsınız” diyerek tamamladı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ