logo

Ataşehir Çamoluk Spor Genç Kadrosu Lige Isınıyor

Ataşehir Çamoluk Spor Genç Kadrosu Lige Isınıyor

Sezona yeni yapılanma ile başlayan gençlerden kurulu Çamoluk Spor Futbol Takımı oyuncuları bir birini tanıdıkça ilk haftalardaki tutukluğunu atarak, çıkışa geçeceğinin işareti veriyor.

Recep kenan/itvhaber.com

Süper Amatör Ligi (SAL) 1.Grupta mücadele eden Ataşehir Çamoluk Spor, Başıbüyük Stadı’nda konuk ettiği Maltepe Yıldız Spor’u 2-1 yenerek haftayı üç puanla kapadı.

Ataşehir Amatör Kulüpler Birliği Başkanı da olan Çamoluk Spor Kulüp Başkan Ekrem Köse’nin de izlediği maçta, Zafer Emek hocanın hazırladığı gençlerden oluşan takımın oyuncuları bir birlerini tanıdıkça formunda artış gösteriyor.

Recep Kenan paylaştı: 11 Kasım 2018 Pazar

Recep Kenan paylaştı: 11 Kasım 2018 Pazar

Başıbüyük Sahasın da oynana maçın ilk yarısında hâkimiyetini elinde tutan Çamoluk Spor oyuncuları, Barış’ın 10’uncu, Deniz’in 36’ıncı dakikalarda attığı gollerle devreyi 2-1 önde kapadı. Maltepe Yıldız Sporun gölü 17’inci dakika geldi.

İkinci yarıya aynı tempo ile oyuna başlayan Çamoluk Spor bu yarıda da üstünlüğü elinde tutmasına rağmen yakaladığı fırsatları gole çeviremeyince maçı 2-1 kazanarak üç puanın sahibi oldu.

Ataşehir Çamoluk Spor:
Rıdvan(1), Süleyman(2), Ahmet(3), Ferdi(4), Abdülhakim(5), Ayberk(6), Mehmet(7), Mesut(8), Barış(9), Ersin(10), Deniz(11)
Teknik Sorumlu: Zafer Emek

Maltepe Yıldız:
Mahmut(75), Soner(4), Burak (16), Sadık(9), Gino(8), Ferhat(7), Hüseyin(2), Mehmet(3),Berk(14), Toprak(10), Bahadır(11)
Teknik Sorumlu: Murat Lüleci

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ