logo

Ataşehir Çocuk Meclisi’nden Başkan İlgezdi’ye Ziyaret

Ataşehir Çocuk Meclisi’nden Başkan İlgezdi’ye Ziyaret

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’yi makamında ziyaret eden Ataşehir Çocuk Meclisi, ilk meclis toplantılarını yaptı.

Ataşehir Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’yi makamında ziyaret ederek, ilk meclis toplantılarını gerçekleştirdi. Toplantıda çocuklar; iklim krizinden atıkların geri dönüştürülmesine, hayvanların korunmasından daha çok ağaç dikilmesine kadar birçok konudaki görüşlerini dile getirdi.

Ataşehir Belediye Başkanlığı Salonu’nda gerçekleştirilen ziyarette, Ataşehir Çocuk Meclisi Başkanı Ecrin Tunca ve Meclis Üyeleri, hayata geçirmek istedikleri projeleri Başkan İlgezdi ile paylaştı. Demokratik yapıların içerisinde yer alarak, kent politikalarının oluşmasında aktif rol oynayan çocuklar, futbol sahasından yüzme havuzuna, bisiklet yollarından etüt merkezlerine kadar birçok konuda taleplerde bulundular.

Her bir çocukla ayrı ayrı ilgilenen Başkan İlgezdi, talep ve istekleri tek tek not alarak dinledi. En kısa sürede tüm bu önerileri dikkate alacaklarını belirterek, çocuklara teşekkürlerini iletti.

Bugünün çocuklarının ülkemizin aydınlık yarınlarının teminatı olduğunu belirten İlgezdi, çocuklara hitaben “Türkiye Cumhuriyeti sizin gibi çocuklara ve gençlere sahip olduğu için çok şanslı. Ülkemizi, cumhuriyetimizi geleceğe taşıyacak, çağdaş medeniyetler seviyesine yükseltecek olan da yine sizlersiniz. Sizinle gurur duyuyor ve sizleri çok seviyorum çocuklar. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün siz çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyor, meclis çalışmalarınızda başarılı işlere imza atacağınıza inanıyorum” dedi.

Başkan İlgezdi, ziyarettin ardından tüm meclis üyesi çocuklara boyama seti hediye etti. Ataşehir Belediye Başkanlığı Salonu’nda gerçekleştirilen ziyarette; Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları ile birim müdürleri de yer aldı.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ