logo

Ataşehir EESTM’de Çocuklara Yönelik Atölyeler Şenlikle Başlıyor

Ataşehir EESTM’de Çocuklara Yönelik Atölyeler Şenlikle Başlıyor

Ataşehir Belediyesi ve Ataşehir Kent Konseyi’nin işbirliği, STK’ların da desteği ile altı branşta Mayıs ayı sonuna kadar sürecek, kulüp çalışmalarının temeli olacak atölyeler düzenlenecek.

Erdal Eren Sivil Toplum Merkezi(EESTM)’nde düzenlenecek atölyeler her hafta belirlenen program dahilinde eğitimlerini sürdürecek, atölye faaliyetleri Kent Konseyi bünyesinde oluşturulacak kulüp çalışmalarının temelini oluşturacak.

Yaratıcı Drama (6-9 yaş), Oyunculuk (10-15 yaş), Tiyatro (18 yaş), Resim (18 yaş), Heykel (18 yaş), Sedef Kakma (18 yaş) branşlarında ücretsiz olarak verilecek.

Bu süreç içerisinde yeni atölyeler ekleyerek çalışmalar artırılacak.

Seçmeler 2 Aralık 2018 Pazar günü saat 13.00’da Erdal Eren Sivil Toplum Merkezi’nde yapılacak.

HALK KONSERİ: NEZAKET KURUÇAY VE ŞAFAK GÜLÇELEBİ

Ataşehir Belediyesi, Ataşehir Kent Konseyi ve Anadolu Sevgi Birliği Kültür ve Dayanışma Derneği’nin işbirliğiyle hazırlanan konser Nezaket Kuruçay ve Şafak Gülçelebi Ataşehirlilerle bulaşacak.

30 Kasım 2018 Cuma akşamı düzenlenecek konser Erdal Eren Sivil Toplum Merkezi’nde saat 20.00’da başlayacak.

Mahalleli sanatçılara destek olmak amacıyla hazırlanan halk konserlerinin ilk konukları Ataşehir’de yaşayan halk müziği sanatçıları Nezaket Kuruçay ve Şafak Gülçelebi olacak.

UZAY YOLCULUĞU

Çocuklar için kurulacak uzay çadırında, Planetaryum ile Uzay Yolculuğuna çıkılacak.

1 Aralık Cumartesi günü 13.00-17.00 saatleri arasında Erdal Eren Sivil Toplum Merkezi’nde düzenlenecek etkinlikte, çocuklara uzay ve dünya hakkında bilgiler verilecek.

Çocuklar merak ettikleri bilgilere uzayı keşfederek ulaşacaklar.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ