logo

Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi Futbol Akademisi Kursları Başladı

Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi Futbol Akademisi Kursları Başladı

çocukları ve gençleri spor ve sanatla buluşturmaya devam eden Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi, 6 ile 13 yaş guruplarında 120 çocuğa yönelik Futbol Akademisi Kursları başladı.

Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Futbol Akademisi ile 6 ile 13 yaş çocuklara yönelik 4 grupta futbol kursları başladı.

Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi çocukları ve gençleri spor ve sanatla buluşturmaya devam ediyor. Ataşehir HEM Futbol Akademisi kapsamda daha önce Kurumun açtığı Tenis, yüzme, wushu, piyano, keman, bağlama, gitar, İngilizce ve resim sanatı gibi eğitimlere bir yenisini daha ekleyerek Futbol Akademisi’nde 6-7,  8-9, 10-11 ve 12-13 yaş gruplarında futbol kurslarını hayata geçiriyor.

ATAŞEHİR HALK EĞİTİMİ MERKEZİ (HEM) FUTBOL AKADEMİSİ

Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Futbol Akademisi kapsamda 120 kursiyer ile 26.02.2022 Cumartesi günü yoğun bir katılımla yapılan akademi çalışmaları açılışı, Ferhatpaşa’da bulunan Necmettin Erbakan Parkı’ndaki futbol sahasında yapıldı.

Açılışa Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem, Ferhatpaşa Mahalle Muhtarı Murat Bozkuş, Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Saffet Yılmaz ve  kursiyer velileri katıldı.

Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Müdürü Saffet Yılmaz hedeflerinin öncelikle ilçelerindeki tüm vatandaşlara yönelik kurslar açıp her yaş grubundan insanları halk eğitimi merkezi kurslarından yararlandırmak olduğunu kaydederek, “Bu kurslardan biri olan Futbol Kursu ile ilçemizde yaşayan 120 çocuğa ulaşarak, onların gelişimine katkıda bulunacak adımı atmak mutluluk verici.” dedi.

Ataşehir HEM Müdürü Saffet Yılmaz’ın konuşmasından sonra protokolun katıldığı temsili başlama vuruşu ile Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi Futbol Akademisi ilk etapta yaklaşık 1 yıl sürecek çalışmalarına başladı.

İtvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ