logo

Ataşehir HEM ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ Kapsamında Sergi Düzenliyor

Ataşehir HEM ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ Kapsamında Sergi Düzenliyor

01-07 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası, MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile birlikte Ataşehir HEM tarafından 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında etkinlikle kutlanıyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Halk Eğitim Merkezi (HEM) 01-07 Haziran tarihleri Türkiye genelinde Hayat Boyu Öğrenme Haftası olarak kutlamaları kapsamda sergi düzenliyor.

HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI’NDA CEMİLE BESLER KUR MERKEZİ’NDE SERGİ

Ataşehir Hayat Boyu Öğrenme Kurumu Ataşehir Halk Eğitim Merkezi(HEM) tarafından Cemile Besler Kurs Merkezi’nde sergi düzenleniyor. Cemile Besler Kur Merkezi’nde sergi 03 Haziran 2021 Perşembe günü saat 13:00’de ziyarete açılıyor.

1-7 HAZİRAN 2021 HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI KUTLANACAK

MEB tarafından alınan kararla “Her zaman, her yerde ve herkes için eğitim” anlayışıyla Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü liderliği ve koordinasyonuyla 1-7 Haziran 2021 tarihleri arasında Hayat Boyu Öğrenme Haftası kutlanacak.

Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında, Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Ataşehir Hayat Boyu Öğrenme Kurumu Ataşehir Halk Eğitim Merkezi(HEM) tarafından sergi ile birlikte çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek.

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI

MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü programıyla 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında kutlanmaya başlanan Hayat Boyu Öğrenme Haftası, hayat boyu öğrenme kapsamındaki eğitim öğretim faaliyetleri aracılığıyla, bireysel, toplumsal gelişim ve istihdam öncelikli bir yaklaşımla düzenleneceği kaydediliyor.

Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinliklerinde bireyin bilgi, beceri ve yetkinliklerini geliştirerek örgün eğitimin dışında hayatı boyunca katıldığı her türlü öğrenme etkinliklerini kapsayan hayat boyu öğrenme kültürünün geliştirilmesi, tanıtılması ve yaygınlaştırılması amaçlanıyor.

Ataşehirlilere “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” kapsamındaki sergiye davet

Ataşehir İlçe milli Eğitim Müdürü İsmail Günday imzası ile Ataşehir ilçe hayat boyu öğrenme kurumu Ataşehir Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü Saffet Yılmaz Ataşehirlileri “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” kapsamında düzenlenen sergiye davet ediyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ