logo

Ataşehir HEM Sporcusundan Avrupa Başarısı: Bronz Madalya

Ataşehir HEM Sporcusundan Avrupa Başarısı: Bronz Madalya

Milli Takım Antrenörü Ömer ŞİŞİK hocalığında Ataşehir HEM’de açılan Milli Taekwondo kursuna katılan Ali Erdem Yeşilyurt Arupa’da 3. Olarak Bronz Madalya kazandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

6. Dünya Başkanlık Kupası Avrupa Taekwondo Şampiyonası’nda (6th. World Taekwondo President’s Cup Europe)  3. olarak Bronz Madalya kazanan Ataşehir HEM kursiyer sporcusu Mustafa Kemal Anadolu Lisesi 11.sınıf öğrencisi Ali Erdem Yeşilyurt, antrenörü Ömer Şişik ile birlikte Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi’ni ziyaret edip, HEM Müdürü Saffet Yılmaz ile başarısını paylaşarak teşekkür etti.

Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü kapsamında spor alanında açılan kurslardan birisi de Milli Takım Antrenörü olan Ömer Şişik’in açmış olduğu Taekwondo kursu.

Bu kurs kapsamında her yıl ilçemizde birçok genç sporla tanışıyor ve kendilerini geliştiriyor.Bu gençlere de güzel bir örnek Ataşehir Mustafa Kemal Anadolu Lisesi 11.sınıf öğrencisi Ali Erdem Yeşilyurt.

Ali Erdem Yeşilyurt Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi’nin Taekwondo kurslarına katılıp 6th. World Taekwondo President’s Cup Europe ( Dünya Başkanlık Kupası Avrupa Taekwondo Şampiyonası) 3. olarak Bronz Madalya kazandı. Ali Erdem  bu başarısı ile 2022 Ümitler Avrupa Taekwondo Şampiyonasına direkt katılmaya hak kazandı.

Milli Takım Antrenörü Ömer Şişik Halk Eğitimi Merkezi kurs öğrencisi olan Bronz madalya sahibi sporcusu Ali Erdem Yeşillyurt ile Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Saffet Yılmaz’ı ziyaret ederek spora ve spocuya verdiği destek ve katkı için Halk Eğitimi Müdürü nezdinde Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Saffet Yılmaz ve idarecilerine teşekkür etti.

Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Saffet Yılmaz’da Taekwondo antrenörü Ömer Şişik ve Bronz Madalya sahibi sporcu Ali Erdem Yeşilyurt’u canı gönülden kutladığını ve HEM olarak sporun ve sporcunun  yanında yer aldığını belirtti.

Şampiyona başarısı için ödül veren Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi  (HEM) Müdürü Saffet Yılmaz,  sonrasında ziyaret hatırası olarak Milli Takım Antrenörü Ömer ŞİŞİK ve Şampiyon Ali Erdem Yeşilyurt ile fotoğraf çekildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ