logo

Ataşehir İlçe Emniyet’inden Uyuşturucu Tacirlerine Baskın

Ataşehir İlçe Emniyet’inden Uyuşturucu Tacirlerine Baskın

Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri önceden belirlenen adreslerde Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapma şüphesiyle bir dizi operasyon yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir’de Ferhatpaşa, Örnek, Yeniş Çamlıca ve Kayışdağı mahallelerinde mahkeme kararı önceden belirlenen adreslere operasyon gerçekleştirilerek arama yapıldı. Yapılan aramalarda uyuşturucu maddeler, kurusıkı silah ve fişek ele geçirildi.

Öte yandan Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri tarafından yapılan aramalarda “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapma” şüphelileri ile Açıkta Bırakılmış Eşya Hakkında Hırsızlık ve Yaralama” suçlarından “ARANIYOR” olduğu tespit edilen “Hükümlünün veya Tutuklu” yakalandı.

İstanbul Anadolu 5. Sulh Ceza Hakimliği kararı ile Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapma şüphesiyle alakalı toplam 10 ayrı adres operasyon gerçekleştirildi.

Ferhatpaşa Mahallesi 13. Sokak’ta şüpheli M.A.’ya ait adreste, yapılan aramada, toplamda 17 gr uyuşturucu madde, 1 adet kurusıkı silah bulundu.

Örnek Mahallesi Şehit Cahar Dudayev Caddesi’nde şüpheli Z.T.’in adresinde yapılan aramada; tahmini olarak 10 gr, Yeni Çamlıca Mahallesi Kemalpaşa Caddesi’inde şüpheli E.D.Ç.’ye ait adreste yapılan aramada; 17.1 gr 13 adet extacy hap, Kayışdağı Mahallesi Güler Sokak şüpheli A.G.’ye ait adreste yapılan aramada ise; 1 adet dolu fişek bulundu.

Aramalarda ele geçirilen uyuşturucu maddeler ve silah ile fişek Asayiş Büro Amirliği’ne Şüpheliler ile kaçak olduğu anlaşılan; Açıkta Bırakılmış Eşya Hakkında Hırsızlık ve Yaralama suçlarından “ARANIYOR” olduğu tespit edilen Hükümlünün veya Tutuklu, İçerenköy Ş. H. Ç. Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ