logo

ATAŞEHİR İLÇE MİLLİ EĞİTİM’DE BAYRAMLAŞMA

ATAŞEHİR İLÇE MİLLİ EĞİTİM’DE BAYRAMLAŞMA

atasehir_ilce_mem_bayramlasma-0Ertuğrul Bilican ve şube müdürleri, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli ile mesainin son günü Kurban Bayramı öncesi bayramlaştılar.  Ataşehir MEM bayramlaştı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasında gerçekleştirilen ve şube müdürlerinin de hazır bulunduğu bayramlaşma töreninde Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli Kurban Bayramı tatili öncesi bayramlaştı.

atasehir_ilce_mem_bayramlasma-2

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Şube müdürleri ve personelinin katıldığı bayramlaşma töreninde konuşan Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, bayram öncesi personelin birbiri ile helalleşmesini isteyerek; “ Bir bayramın daha arifesindeyiz. 15 Temmuz olaylarından dolayı çok yoğun bir dönem yaşadık. Her şerrin içinden bir hayır çıkabilir derler ya; bu şerrin içinde de bir hayır çıktı. Ciddi anlamda yorulduk. Bu sıkıntılı süreci sanki normal hayatmış gibi atlattık. Tek farkımız biraz fazla mesai yapmak oldu. Tüm birimlerimizle yeni eğitim yılına hazırız. 19 Eylül Pazartesi günü okullarımızı açmış olacağız. Bu yoğunluk içerisinde bazen gergin, sinirli, belki kırcı sert üsluplarımız olmuş olabilir. Bayram öncesi ben hakkımı helal ediyorum.  Sizlerde birbirinize haklarınızı helal ederek bu bayrama girelim.  Çünkü bu bayram yakınlık bayramıdır. Bu vesile ile hepinizin bayramı mübarek olsun” diye konuştu.

atasehir_ilce_mem_bayramlasma-3atasehir_ilce_mem_bayramlasma-5

Konuşmasını tamamlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican ve Şube Müdürleri personelin tek tek bayramlarını kutlayarak bayramlık ikramlarını yaptılar.

atasehir_ilce_mem_bayramlasma-17atasehir_ilce_mem_bayramlasma-21atasehir_ilce_mem_bayramlasma-26

atasehir_ilce_mem_bayramlasma-27atasehir_ilce_mem_bayramlasma-28

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ