logo

ATAŞEHİR İMAR İSKAN’DA, NESTİVA ATAŞEHİR PROJESİ BAŞLIYOR

ATAŞEHİR İMAR İSKAN’DA, NESTİVA ATAŞEHİR PROJESİ BAŞLIYOR

aktifhan-atasehir-imar-iskan-bloklari-kentsel-donusum-insaatAktifhan İnşaat tarafından Kentsel Dönüşüm kapsamında Ataşehir İmar İskan Blokları’nda inşaa edilecek Nestiva Ataşehir Projesi başlıyor. İle etap yıkım haftaya yapılacak.

Ataşehir İmar İskan Blokları’nda Kentsel Dönüşüm Aktifhan İnşaat tarafından inşaa edilecek Nestiva Ataşehir Projesi ile başlıyor Proje kapsamında ilk etap evlerin yıkımı gelecek hafta yapılacak.

Ataşehir İmar İskan Blokları’nda flaş gelişme Aktifhan İnşaat yıkıma başlıyor

Ataşehir İmar İskan Blokları’nda Kentsel Dönüşüm Aktifhan İnşaat tarafından inşaa edilecek Nestiva Ataşehir Projesi ile başlıyor Proje kapsamında ilk etap evlerin yıkımı gelecek hafta yapılacak.

İstanbul’un kentsel dönüşümünde büyük sorunlara neden olan bölgelerinden İmar İskan Blokları olarak bilinen Ataşehir’de dönüşümde ilk kazma vuruluyor. Kentsel dönüşüm kapsamında bir çok sorunun yaşandığı Ataşehir İmar İskan Blokları’ndaki yıkımların başlayacağı gelen haberler arasında.

Toki’nin ve Maliye Hazinesi’nin de pek çok dairelerinin olduğu, polis lojmanları olarak ta bilinen,  Ataşehir Esatpaşa’da bulunan İmar İskan Blokları’nda Aktifhan İnşaat tarafından hayata geçirilecek Nestiva Ataşehir Projesi için ilk kazma vuruluyor. Bölgedeki çalışmalarını tamamlayan şirket yıkımlara gelecek hafta başlayacak.

Aktifhan İnşaat imzasıyla yükselecek Nestiva Ataşehir Projesi kapsamında ilk etapta 110 adet konutu barındıran blokların yıkım işlemi gerçekleştirilecek.  Nestiva Ataşehir Projesi dışında bu bölgede pek çok imar iskan bloklarıyla da ilgili projeler içinde yer alacak Aktifhan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Suat Kayhan konuya ilişkin yaptığı açıklamasında ‘200 bağımsız bölümlü bir projeye imza attık. 2 yıldır tüm hak sahipleri ile bire bir istişare ile bu işleri bu safhaya getirdik, 3 aydan bu yana binaları tahliye ettik, avan projemiz 8 ay kadar önce onaylandı, Ataşehir Belediyesi ve Toki yetkilileri de projeyi çok beğendi, 2016 yılının başlarında yeni blokları yapmaya start vereceğiz, bu proje ile hem bölgenin atmosferi değişecek, hem de yıllardır gerek Belediye, gerek TOKİ, gerekse de Emniyet bürokrasisi içinde dairelerini yenileme derdine düşen 1500 civarına konut sahibinin de bu sorununa bir şekilde emsal teşkil etmiş olacağız’ ifadelerini kullandı.

Nestiva Ataşehir Projesi nerede?

E-5 Göztepe Köprüsü’ne 3 dk, Tem Otoyolu’na 3 dk., Kadıköy’e 12 dk., Ümraniye’ye 10 dk., Üsküdar’a 10 ve Ataşehir’e 8 dk. mesafede olan Nestiva Ataşehir ile Esatpaşa’da yeni bir yerleşim yeri yükselecek.

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ