logo

Ataşehir Karantinada Günlerinde Sanat ve Gösteri Dünyası Evde

Ataşehir Karantinada Günlerinde Sanat ve Gösteri Dünyası Evde

Ataşehir Belediyesi koronavirüs tedbirleri kapsamında eve kapanan Ataşehirlileri canlı yayınlanan çeşitli programlarla sanat, santçı ve gösteri dünyasını eve getiriyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi yeni tip koronavirüs (Kovid 19) tedbirleri kapsamında evine kapanan Ataşehirlileri instagram hesabından canlı yayınlanan “Tadımlık Sohbeti” programında sanat ve gösteri dünyasından öneli isimlerle buluşturuyor.

Ataşehir Belediyesi 8 Mayıs Cuma günü instagram hesabından canlı yayınlanacak olan “Tadımlık Sohbeti” programında Ataşehirlilerin evlerine “En İyi Senaryo Ödülü”nden, “En İyi Erkek Oyuncu”ya kadar birçok başarının sahibi Mert Fırat’ı getiriyor.

Muharrem Uğurlu’nun modoratörlüğündeki “Tadımlık Sohbeti” programıyla Ataşehirlileri Mert Fırat ile sohbete davet eden Ataşehir Belediyesi, programla ilgili şu açıklamayı yaptı:
“Sanat yolculuğuna “En İyi Senaryo Ödülü”nden, “En İyi Erkek Oyuncu”ya kadar birçok başarı sığdırdı. Sahnelediği oyunlarla tiyatroya yeni bir ivme kazandırdı.
O kim mi? Mert Fırat…
“Benden sonra tufan dememek bizi iyi insan yapacak” diyen Fırat ile A’dan Z’ye her şeyi konuşacağımız “Tadımlık Sohbetimize” herkesi bekliyoruz.

@atasehirbld Instagram hesabı
8 Mayıs Cuma
Saat: 22.00

https://www.facebook.com/atasehirbld/videos/165164844905772/

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ