logo

Ataşehir ‘Kardeş Kültürlerinde’ Renkli Haftasonu

Ataşehir ‘Kardeş Kültürlerinde’ Renkli Haftasonu

4. Ataşehir Kardeş Kültürlerin Festivali’nde Selçuk Balcı, Niyazi Koyuncu ve Apolas Lermi ve Kardeş Türküler konserleri ile coşkulu haftasonu yaşandı.

Kardeş Türküler Festivali Kapsamında Cumartesi günü Selçuk Balcı, Niyazi Koyuncu ve Apolas Lermi’nin sahneye çıktığı Karadeniz üçlemesi ve Pazar günü Kardeş Türküler konseri Ataşehirlilere coşku dolu anlar yaşattı.

Cumartesi günü sahneye çıkan Selçuk Balcı, Niyazi Koyuncu ve Apolas Lermi İçerenköy Mahallesi Adem Sokak’ta verdikleri konserlerle Ataşehir’de Karadeniz Müziği rüzgarı estirdiler. Düzenlenen gecede Kazım Koyuncu sık sık anılırken, ülke ve dünya barışı için de beyaz güvercinler uçuruldu.

Pazar günü Deniz Gezmiş Parkı’nda devam eden Ataşehir Kardeş Kültürlerin Festivali’nde önce Ender Balkır sahneye çıktı. Anadolu’nun farklı bölgelerinden ezgileri seslendiren Ender Balkır’dan sonra da Kardeş Türküler Ataşehirlilere müzik ziyafeti sundu.

Festivale katılarak Ataşehirlilerle buluşan sanatçılara Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafından çiçek ve teşekkür plaketleri verildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ