logo

Ataşehir Kayışdaığı’nda Yangın: 1 Ölü, 3 Yaralı Var

Ataşehir Kayışdaığı’nda Yangın: 1 Ölü, 3 Yaralı Var

Ataşehir’de 3 katlı binanın ikinci katında çıkan yangında 1 kişi ölürken 3 kişi de yaralandı. Yangın uzun süren çalışmalardan sonra İtfaiye ekiplerince söndürüldü. 1 ölü, 3 yaralı var.

Edinilen bilgiye göre, Ataşehir Kayışdağı Mahallesi Neriman sokakta bulunan 3 katlı binanın 2.kadında bulunan dairede henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Saat 12.30 sıralarında çıktığı öğrenilen yangında 1 kişi ölürken, 3 kişi de yaralandı.

Evdeki kombiden kaynaklanan patlamanın ardından başladığı iddia edilen yangında, Seva Sevgi Meşe dumandan zehirlenerek hayatını kaybetti.

Dumandan etkilenen yine aynı aileden Hatice Meşe, Recep Meşe ve İbrahim Meşe ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralıların tedavisi sürüyor

Görgü tanığı vatandaşlar, ailenin yangın sırasında içeride olduğunu belirterek, yangının kombiden çıktığı ileri sürdü.

Kayışdağı İtfaiyesinin de bulunduğu ekiplerin uzun süren çalışmalardan sonra yangını söndürdü. İtfaiye ve polis yangının çıkış sebebini araştırıyor.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der’in de ölümlü yangının yaşandığı Kayışdağı’na giderek binada incelemelerde bulunduğu öğrenildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ