logo

ATAŞEHİR KAYMAKAMI MEDİNE ZEYNEP OLDU

ATAŞEHİR KAYMAKAMI MEDİNE ZEYNEP OLDU

23_nisan_kaymakam (0)Zafer Karamehmetoğlu Ataşehir Kaymakamlığını, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, Mustafa Öncel İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Medine Zeynep’e teslim etti..

Ataşehir İlçe Kaymakamlığı’nda düzenlenen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican,  Mustafa Öncel İlkokul Müdürü Ebru Tuna, Müdür Yardımcısı Ahmet Şen de törende hazır bulundular.

23_nisan_kaymakam (25)

23_nisan_kaymakam (8)

Doktor olmak istediğini belirten Medine Zeynep Kaymakamlık koltuğuna oturduktan sonra Ataşehir İlçesinin Mülki Amiri olarak verdiği talimatlarda, “Trafiğin sıkışıklığına neden olan TIR garajlarının mahallelerin dışına çıkarılması gerekir. Çocuk parklarının arttırılması, yolların düzeltilmesi için gerekli çalışmalar yapılsın. İnsan sağlığını tehdit eden ve görüntü kirliliği yapan Ferhatpaşa’daki yüksek gerilim hatlarının yer altına alınması için gerekli girişimlerde bulunulması için adım atılmalı. Sokak hayvanlarının barınması için uygun alanların oluşturulmasını istiyorum” dedi.

23_nisan_kaymakam (1)

Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak şunları söyledi: “TBMM açılışının 96’cı yılını kutluyoruz. 96 yıldır, Türkiye Cumhuriyeti daha devleti kurulmadan, meclisi kurulmuş ve faaliyet gösteriyor. Demek ki meclis ve parlamento bizim için çok önemli.  Biz İnsanlarımızın hak ve hürriyetlerinin teminat altına alındığı kanunların yapıcısı meclisimizin faaliyetlerinin, milletimizin geleceği için çok önemli olduğuna inanıyoruz. Milletimizin ihtiyaçları parlamentoda çıkarılan yasalarla gideriliyor. Aktif bir şekilde parlamentomuz çalışıyor.  Türkiye Cumhuriyeti Devleti tarihin çok eski zamanlarından beri çok devletler kurmuş bir milletiz. Dolayısıyla bu devletimizde 1923 de Cumhuriyetin ilanı ile beraber Türkiye Cumhuriyeti Devleti olaraktan tekrar tescilleniyor” dedi.

23_nisan_kaymakam (16)

Karamehmetoğlu; “Bizim için önemli olan nokta,  Devlet kurulmadan meclis, parlamento kuruluyor ve bu parlamento İstiklal Savaşını kazanıyor, sonrasında Anayasasını yaparak Cumhuriyeti kuruyor. Meclisimizle ne kadar gurur duysak azdır” şeklinde konuştu.

23_nisan_kaymakam (12)23_nisan_kaymakam (15)23_nisan_kaymakam (20)23_nisan_kaymakam (23)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ