logo

Ataşehir Kaymakamlığı “Mahalle Buluşmaları” Barbaros’ta Yapıldı

Ataşehir Kaymakamlığı “Mahalle Buluşmaları” Barbaros’ta Yapıldı

Ataşehir Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilen “Mahalle Buluşmaları”nın Kasım Ayı toplantısı “Barbaros Mahallesi”nde düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir İlçe Kaymakamlığı’nın sorunları mahallinde incelemek ve dinlemek için mahallelerde yapılan Mahalle Buluşmaları Kasım ayı toplantısı Barbaros Mahallesinde gerçekleşti.

Barbaros Mahallesi Muhtarı Keziban Üreyil ev sahipliğinde, Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş‘ın katılımıyla yapılan toplantıya Ataşehir Belediyesi ilgili birim müdürleri, Kaymakamlık Daire amirleri ve Mahalle muhtarları ile Barbaros Mahallesi esnaf ve sakinlerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

MAHALLE SORUNLARI HAKKINDA İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİK

Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş Barbaros Mahallesi’nde gerçekleştirilen toplantı ile ilgi yaptığı açılamada, “Mahalle Buluşmaları kapsamında Barbaros Mahallesi’nde; ilçe kurum müdürlerimiz, muhtarlarımız ve mahalle sakinlerimiz ile birlikte Barbaros Mahallemizin sorunları hakkında istişare toplantısı gerçekleştirdik.” Dedi.

Barbaros Mahallesi Muhtarı Keziban Üreyil toplantı ile ilgili şu ayrıntıları paylaştı:

“Bugün mahallemizin sorunlarını dinlemek için Ataşehir Kaymakamımız İsmail Hakkı Ertaş’ı Barbaros mahallemizde ağırladık. Tüm Kaymakamlık birim müdürleriyle birlikte gelen sayın kaymakamımıza teşekkür ederiz. Sorunlarımızı ve taleplerimizi dinlediler.

“Toplantıda kaymakamımızı arayan bir meclis üyemiz Yeni Sahra ve Yakın Çevresi İmar planının transfer maddesinin İBB kasım ayı Meclis Toplantısında geçeceğini söyledi. Bu son derece memnuniyet verici bir haber oldu. Kaymakamlık Sosyal Yardımda ret yiyen talepçilerin tekrar talepleri doğrultusunda ev ziyaretleri yapılacağını söylediler.  Engelli bir vatandaşımızın akülü araba sorununu çözülmesine vesile olduk.”

“Bu arada, Temel Önder müdürümüze imar planı ile ilgili verdiği bilgilere, gelip beni yalnız bırakmayan tüm muhtar arkadaşlarımıza ve sorunlarını direk kendisi anlatan mahalle sakinlerimize tek tek teşekkür ederim. Dayanışma Yaşatır.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ