logo

Ataşehir Lions ÖEMEM Bahar Şenliği ve Kermesi Düzenledi

Ataşehir Lions ÖEMEM Bahar Şenliği ve Kermesi Düzenledi

Ataşehir Lions Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi 3. Bahar Şenliği ve Kermesi düzenledi. Kermeste Özel mesleki eğitim alan öğrencilerin ürünleri sergilenirken şenlikte eğlendiler.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Lions Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi’nin düzenlediği 3. Bahar Şenliği ve Kermesi etkinliğine Ataşehir İlçe Milli Eğitim Şube müdürleri Nazım Yurdagül ve Ahmet Etçi, Ataşehir Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü Ali Savaş, Ak Parti Ataşehir İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, okul müdürleri ve öğrenciler ile velileri katıldı.

Lions Özel Eğitim kermes

Recep Kenan paylaştı: 14 Mayıs 2018 Pazartesi

Öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları üretimlerin okula ve atölyelere gelir olarak geri dönmesi amacıyla kermes düzenlediklerini kaydeden Ataşehir Lions Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Serpil Özaslan, düzenlenen kermes ve bahar şenliğiyle ilgili olarak, “Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında, Ataşehir Lions Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerinin üretimlerin okula ve atölyelere gelir olarak geri dönmesi ve atölyelere malzeme alımında kaynak yaratılması amacıyla küçük çaplı da olsa kermes düzenledik. Öğrencilerimizin yıl içi üretimlerinin bir kısmı ATAFEST kapsamında düzenlenen etkinliklerde de satıldı. Bu ürünler hafif zihinsel engelli öğrencilerimizin bir yıllık el emeği ürünler.” Açıklamasını yaptı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ