logo

ATAŞEHİR MEM’DE STAJER ÖĞRETMELER TOPLANTISI

ATAŞEHİR MEM’DE STAJER ÖĞRETMELER TOPLANTISI

atasehir_mem_satjyer (1)Ataşehir’de adaylık eğitimi alacak 78 stajyer (aday) öğretmenle Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican ve şube müdürlerinin katıldığı toplantı yapıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde adaylık eğitimi alacak 78 aday öğretmenle Zübeyde Hanım Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü’nde Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Eruğrul Bilican ve şube müdürlerinin katıldığı toplantı yapıldı.
atasehir_mem_satjyer (3)

04.03.2016 Cuma günü Ataşehir Zübeyde Hanım Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü Konferans atasehir_mem_satjyer (4)Salonu’nda düzenlenen programda 2016/Şubat dönemi ilk atama kapsamında yapılan başvurular sonrasında ataması gerçekleşen aday öğretmenlerden Ataşehir dışındaki il ve ilçelere atanan 78 (Stajyer) aday öğretmen stajyerliklerini Eylül/2016 ayına kadar Ataşehir’de yapacaklar.

Aday öğretmenler için İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul BİLİCAN’ın başkanlığında yapılan toplantıya İnsan Kaynakları Şube Müdürümüz Cemalettin SAYDAM ve Şube Müdürleri İbrahim Altundal, Mehmet Cevher Karakayalı ile Ercan Metin katıldılar.

Toplantıda, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yeni uygulamaya konulan “Aday (Stajyer) Öğretmen” eğitimi görüşüldü.

atasehir_mem_satjyer (2)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ