logo

Ataşehir ‘Memleket Havaları’na Cengiz Özkan Konuk Oldu

Ataşehir ‘Memleket Havaları’na Cengiz Özkan Konuk Oldu

Ünlü bağlama sanatçısı Cengiz Özkan’ın, Ataşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Memleket Havaları” programı kapsamında verdiği konsere Ataşehirliler yoğun ilgi gösterdi.

Ataşehir Belediyesi, müzik dünyasının önde gelen isimlerini Ataşehirlilerle buluşturmaya devam ediyor. Sanatçı Yavuz Değirmenci’nin sunumuyla gerçekleşen “Memleket Havaları” konser serisinde bu ay Türk Halk Müziği’nin usta ismi Cengiz Özkan ağırlandı.

En sevilen türkülerini Ataşehirliler için seslendiren Cengiz Özkan, Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde, salonunu dolduran sevenlerine Türk Halk Müziği ziyafeti sundu.

Etkinliğe; Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Semih Kayhan, belediye birim müdürleri ile yurttaşlar katıldı.

Ataşehirlilerle birlikte konseri dinleyen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi konser sonrasında şunları söyledi: “Değerli sanatçılarımız Cengiz Özkan ve Yavuz Değirmenci’yi Ataşehir’de ağırladığımızdan dolayı mutluyuz. Kıymetli sanatçımız Cengiz Özkan’ın gönül dilinden; tarihimizi, kültürümüzü oluşturan türküleri dinlemek bizler için de bir şanstır. Kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Konser sonunda Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi ile Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Semih Kayhan birlikte sahneye çıkarak sanatçılar Cengiz Özkan ve Yavuz Değirmenci’ye çiçek takdiminde bulundu.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ