logo

Ataşehir Milli Eğitim Müdürleri Yerel Basınla Tanıştı

Ataşehir Milli Eğitim Müdürleri Yerel Basınla Tanıştı

atasehir_memAtaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, düzenlediği kahvaltılı toplantıda yeni atanan şube müdürlerini yerel basınla tanıştırdı. Ataşehir MEM idarecileri basınla tanıştı. 

Recep Kenan/itvhaber.com

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen kahvaltıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, eski ve rotasyon yada atamayla gelen yeni şube müdürleri ile Ataşehir yerel basın mensupları katıldı. Sohbet havasında geçen kahvaltılı toplantıda Ataşehir’in basın mensupları ile eğitimin üst düzey idarecilerinin katıldığı toplantıda yeni göreve başlayan müdürler ile basın mensupları tanıştılar.

Basın mensupları ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde birlikte görev yaptıkları şube müdürleri bir araya getirmeyi uzun zamandır düşündüğünü söyleyen Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, “Bu güne kadar bir türlü nasip olmadı. atasehir_mem_ertugrul_bilicanVesileler oluşturamadık. Tatilin son gününde basın mensubu arkadaşlarla müdürlerimizi tanıştırmak için bu toplantıyı düzenledik. Birbirimizi tanıyarak bundan sonraki işlerimizde bilgi paylaşımında daha sıcak bir temas kurmamıza vesile olur. Bir birimizle tema geçme sıcaklığı, dostluğu ve yakınlığı olsun. İkili ilişkilerde sıcaklığı ve dostluğu pekiştirmek amacımız. Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün norm kadrosunun tamamı burada. Bu amaçla buradayız” dedi.

Ataşehir Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican ve kurucu ekipten eski Şube Müdürü olarak Ahmet Ahmet Özgenç (İnsan Kaynakları – Destek Hizmetleri) ile yeni atama ile Ataşehir’de göreve başlayan şube müdürleri; İbrahim Altındağ (Özel Eğitim ve Öğretim), İlhami Oral ( Hukuk, Basın ve Halkla İlişkiler), Cemalettin Saylan (İnşaat, Emlak, Strateji ve Hayat Boyu Öğrenme), Orhan Kuzu (Temel – Orta – Mesleki Teknik Eğitim ve Din Eğitimi), Ali Eroğlu (Destek Hizmetleri ve Bilgi İşlem)’nun kahvaltıya Ataşehir’de yayın yapan basın kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

atasehir_mem_ertugrul_bilican_sube_md_basin

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ