logo

Ataşehir Muhtarlar Derneği Başkanı ‘Hüseyin Uzun’ Oldu

Ataşehir Muhtarlar Derneği Başkanı ‘Hüseyin Uzun’ Oldu

Yönetimi belirlemek için 3.12.2014 Çarşamba Günü ”Olağanüstü Kongre” gerçekleştiren Ataşehir Muhtarlar Derneği, seçimini yaparak yeni yönetimi belirledi. Başkan Hüseyin Uzun.

Ataşehir Muhtarlar Derneği, yeni yönetimini belirlemek için Olağanüstü kongre kararı alarak 03.12.2014 tarihinde seçimini yaptı.

30 Mart 2014 yerel seçimlerde AK Partiden belediye meclis üyesi seçilen Ataşehir Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Levent olağanüstü kongre ile ilgili şunları söyledi. “Sorunlarını birinci elden dile getirmeleri ve kurumlarla ilişkilerde izlenecek stratejinin belirlenmesi açısından şu an görevde olan arkadaşlarımızın yönetimde olmaları daha doğru olur. Bu düşünceden hareketle yönetim olarak böyle bir karar aldık.  İsabetli olduğunu düşünüyoruz. Kongremizin hayırlı olmasını, seçilecek yeni yönetime de başarılar dilerim.”

Ferhatpaşa’da gerçekleşen Kongreye; İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta, Genel Sekreter Bülent Abdullah Özen, Sami Soydal, Ataşehir’in eski ve yeni muhtarları katıldı.

Muhtarlar Federasyonu rozetini Ataşehir mahalle muhtarlarına takdim eden Delibalta yaptığı konuşmada; “ Biz ayırım olmasın diye yola çıktık. Kapımız herkese açık. Muhtarın siyaseti olmaz. Bizde öteki yok. Bizim ortak değerimiz emektir buna da saygı duyarız” dedi.

Yapılan seçim sonunda Ferhatpaşa Mahallesi Muhtarı Hüseyin Uzun tek listeyle seçime girerek derneğin yeni başkanı oldu.

Yeni Yönetim Listesi:

Hüseyin Uzun   (Ferhatpaşa Muhtarı)

İdris Taşkın         Örnek mahallesi Muhtarı

Fazlı Sarısoy       Yeni Çamlıca Mahallesi Muhtarı

Kadir Yılmaz       Kayışdağı Mahallesi Muhtarı

Cavit Koç             Fetih Mahallesi Muhtarı

KAYNAK: İSTANBULUM GAZETESİ

FOTO: ALİ BAL

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ