logo

Ataşehir Neşet Ertaş Kültürevi’nde Genç İzcilerini Bekliyor!

Ataşehir Neşet Ertaş Kültürevi’nde Genç İzcilerini Bekliyor!

Gençlerin gelişmesine, kişiliklerini ve özgüvenlerini kazanmalarına katkı amacıyla Ata İzci Grubu’nu kuran Ataşehir Belediyesi 12-16 yaş arası öğrenciler izcilik eğitimi veriyor.

Ataşehir Belediyesi, gençlerin ruhsal, zihinsel, bedensel gelişmesine, kişiliklerini ve özgüvenlerini kazanmalarına, sağlıklı ve çevreci bireyler olmalarına katkıda bulunmak amacıyla geçen yıl Ataşehir Belediyesi Ata İzci Grubu’nu kurmuştu.

Ataşehir Belediyesi Ata İzci Grubu’nun bu yılki faaliyetleri kaldığı yerden devam ediyor.

Ata İzci Grubu bünyesinde 9-11 yaş arası öğrenciler İçerenköy Sanat Eğitim Merkezi’nde, 12-16 yaş arası öğrenciler ise Neşet Ertaş Kültürevi’nde temel izcilik eğitimleri alıyor.

Trakya İzciler Birliği Federasyonu’ndan yönetici eğitmenler tarafından katılımcılara; doğa sporları, kamp nasıl yapılır gibi çeşitli konular hakkında bilgiler verilecek.

10 Kasım tarihine kadar kayıtların sürdüğü izcilik çalışmalarında, her Cumartesi günü İçerenköy Sanat Eğitim Merkezi ve Neşet Ertaş Kültürevi’nde eğitimler verilecek.

Kontenjanın sınırlı olduğu İzcilik Grubu için Ataşehir’de ikamet etmek zorunlu. Kayıt ve detaylı bilgi için İçerenköy Sanat Eğitim Merkezi ve Neşet Ertaş Kültürevi’ne başvuru yapabilirsiniz.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ