logo

Ataşehir Okullar Arası Satranç Turnuvası Sona Erdi

Ataşehir Okullar Arası Satranç Turnuvası Sona Erdi

Ataşehir GHSM ile İlçe MEM ve Ataşehir Belediye Başkanlığı işbirliği ile ilçe okulları arasında düzenlenen 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Satranç Turnuvası sona erdi.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ataşehir Belediye Başkanlığı işbirliği ile ilçe MEM okulları arasında düzenlenen Satranç Turnuvası Mustafa Saffet Kültür Merkezinde yapılan müsabakalar ile sona erdi.

Heyecanlı ve çekişmeli geçen Satranç Turnuvasına Ataşehir ilçe genelindeki 38 okuldan Minikler Kategorisinde 60,Küçükler Kategorisinde 31,Yıldızlar Kategorisinde 20 ve Gençler kategorilerinde 19 olmak üzere toplamda 130 sporcu öğrenci katıldı.

Centilmence gecen müsabakalar sonucu okulları adına yarışarak derece alan sporcu öğrencilere kupa ve madalyaları ile başarı belgeleri Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle  protokol tarafından takdim edildi.

NOT:Satranç Turnuvasında dereceye giren öğrenciler ve okullar Satranç İl Temsilciliğinin resmi web sayfasından (http://www.istanbul.tsf.org.tr/) turnuva sonrası yayınlanacaktır.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ