logo

Ataşehir Olimpik Spor Kulübü Şampiyonlar Yetiştiriyor

Ataşehir Olimpik Spor Kulübü Şampiyonlar Yetiştiriyor

atasehir_olimpikAtaşehir Ferhatpaşa’da amatör olarak faaliyet gösteren Ataşehir Olimpik Spor Kulübü kendi imkanları ve ailelerin özverileri ile şampiyonlar yetiştiriyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Hocaları Murat Özkaya yönetiminde 3 kişilik antrenör ekibi tarafından çalıştırılan Ataşehir Olimpik Spor Kulübü sporcuları sınırlı olanaklara rağmen başarıdan başarıya koşuyor.

Ataşehir Olimpik Spor Kulübü sporcuları Hocaları Murat Özkaya yönetiminde 9 sporcu ile katıldıkları Sakarya’da düzenlenen Türkiye Wu Shu (Kung Fu) Şampiyonası’nda 5 madalya aldı.

Sakarya’daki Türkiye Wu Shu (Kung Fu) Şampiyonası’nda; 2 Altın, 1 Gümüş, 2 Bronz olmak üzere 5 madalya alan sporcular şampiyonaya bile kendi olanakları ile gitti. Daha önce katıldıkları Alanya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda da 3 Altın madalya aldılar.

Ataşehir Olimpik Spor Kulübü’nün antrenörü Murat Özkaya sporcusu Muhammet Urhan ile birlikte Romanya’da oynanan Avrupa Wu Shu (Kung Fu) Şampiyonası’a katılmak üzere bu ülkeye gitti.

Romanya’ya gitmeden önce, Ataşehir Olimpik Spor Kulübü salonunda konuştuğumuz antrenör Murat Özkaya sporcusu Muhammet Urhan’dan umutlu olduğunu ifade ederek Muhammed’in Avrupa şampiyonluğuna çok yakın olduğunu inşallah Romanya’dan Avrupa şampiyonu olup Altın madalya alarak döneceğini söyledi.

atasehir_olimpik_1

2020 Olimpiyat organizasyonunda, oyunlara girmesi beklenen Wu Shu (Kung Fu) dalında ülkemizin iddialı olduğunu belirten Murat Özkaya; “2020’de ülkemize şampiyonluklar kazandırmanın altyapısını haırlıyoruz.”diye konuştu.

1994 yılında hocalığa başlayan 1976 doğumlu Murat Özkaya, 1989 yılında spora başladı. 2 Türkiye şampiyonluğu olan Özkaya; 3 yıldır da Ataşehir Ferhatpaşa’daki Ataşehir Olimpik Spor Kulübü’nde çalıştırdığı sporcularından şampiyonlar yetiştirmek için özveri ile çalışmalarına devam ediyor.

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ