logo

ATAŞEHİR PARKLARINDA ÇOCUK TİYATROSU

ATAŞEHİR PARKLARINDA ÇOCUK TİYATROSU

atasehir_park_cocuk_tiyatro (1)Ataşehir Belediyesi tarafından hazırlanan 23 Nisan eğlenceleri kapsamında; Çocuk Tiyatroları Günleri ile Ataşehir Parklarında Sokak Tiyatrosu gösterimleri başladı.

Ataşehir Sokaklarında “Birlikte Oynayalım” sloganıyla hazırlanan çocuklara yönelik müzikli danslı sokak tiyatrolarının ilk oyunu 16 Nisan Cumartesi günü Ataşehir Meskenler Parkı’nda yapıldı.

Çocuk Tiyatrosu Günleri kapsamında; 16 Nisan Cumartesi günü İstanbul Kumpanyası tarafından “Aslan ile Fare Kurnaz Tilki’ye Karşı”, 17 Nisan Pazar günü de yine İstanbul Kumpanyası tarafından “Kurbağa ile Tavşan” isimli oyunlar sahnelendi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve Kızı Turnam İlgezdi Ataşehirli çocuklarla birlikte tiyatro oyununu izlediler.

Düştepe Oyun Müzesi’nde gerçekleşen etkinliklerde ise Tiyatro sanatçısı Mehmet Erbil’in eğitmenliğinde çocuklar kendi hayal kahramanlarını tasarlayıp gölge kuklaları yaparak haftasonu aileriyle birlikte keyifli zaman geçirdiler.

Çocuk Tiyatroları Günleri kapsamında 23 Nisan Cumartesi günü İstanbul Çocuk Sanat Tiyatrosu tarafından “Vız Vız Arı Bazi” sahnelenecek.  24 Nisan Pazar günü ise Fabrika Sanat tarafından “Çizmeli Kedi” isimli oyun ile devam edecek.

Ücretsiz olan tiyatro oyunlarının biletleri; Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu Bilet Gişesi’nden temin edilebilinir.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ