logo

Ataşehir Sample Home’da Banka Kredisiyle Daireler

Ataşehir Sample Home’da Banka Kredisiyle Daireler

atasehir-sample-home-projeİstanbul Ataşehir’de Rams yapı imzasıyla yükselen Sample Home’da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler 240 bin TL’den başlıyor. Kredi ile ödeme yapılıyor.

İstanbul Ataşehir’de Rams yapı imzasıyla yükselen Sample Home’da daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Fiyatların 240 bin TL’den başladığı projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Ataşehir Sample Home’da 3+1 daireler 490 bin TL’ye!

Rams Yapı tarafından hayata geçirilen Sample Home İstanbul Ataşehir’de inşa ediliyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’na 25 dakika mesafede bulunan proje Boğaziçi Köprüsü’ne, Bostancı İskelesi’ne 20 dakika ve İstanbul Çevreyolu’na 15 dakika mesafede yer alıyor.

Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı Sample Home Konutları’nda sosyal yaşam alanları arasında çocuk parkı, teras barbekü, fitness merkezi, süs havuzu ve sauna mevcut.

Banka kredisi ile ödeme yapılabilen Sample Home projesinde 1 oda 1 salon daireler 240 bin TL, 2 oda 1 salon daireler 390 bin TL, 3 oda 1 salon daireler ise 490 bin TL’den satışa sunuluyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ