logo

Ataşehir Sokak Hayvanlarına Sahip Çıktı

Ataşehir Sokak Hayvanlarına Sahip Çıktı

kar_sokak_hayvanıAtaşehir Belediyesi, yaz aylarında su kapları yerleştirdiği sokak hayvanları için bu kez de aşırı kar yağışı nedeniyle merkezlerde yiyecek noktaları oluşturdu.

Ataşehir Belediyesi, yaz aylarında susuz kalmasınlar diye su kapları yerleştirdiği sokak hayvanları için bu kez de aşırı kar yağışı nedeniyle ilçenin belirli merkezlerinde yiyecek noktaları oluşturdu.

Ataşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, kötü hava koşullarında yiyecek bir şey bulmakta zorlanan can dostlarına belirli noktalara koyduğu mamalarla yardım elini uzattı. Olumsuz hava koşulları ortadan kalkana kadar bu uygulama ile sokak hayvanlarının yemek ihtiyacı karşılanmış olacak.

Can dostlarımızın her zaman yanındayız.

Her canlının yaşam hakkının korunmasını gerektiğine dikkat çeken Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, bu düşünceden hareketle özellikle kötü hava koşullarında sokak hayvanlarının yiyecek sorununu çözmek için çalışma yürüttüklerinin altını çizdi. Başkan İlgezdi, “Veteriner İşleri Müdürlüğümüz yaptıkları çalışmalarla can dostlarımızın yiyecek sorununu çözüyor. Ataşehirliler’in de bu konuda üstlerine düşen sorumluluğu yerine getireceklerine inanıyorum” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ