logo

Ataşehir Tunceliler Derneği Görev Dağılımı Yaptı

Ataşehir Tunceliler Derneği Görev Dağılımı Yaptı

Atasehir_tuncelliler_Ataşehir’de yaşayan Tuncelili 18 üye tarafından kurulan Ataşehir Tunceliler Derneği, 12 09 2014 Cuma günü yapılan yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Atasehir’de bulunan Tunceli halkının değer ve kültürlerini aktarmak ve birlikte hareket edebilmeyi sağlamak amacı taşıyan Ataşehir Tunceliler Derneği kuruluş çalışmalarını tamamladı.

Kuruluşu tamamlanarak ilan edilen Ataşehir Tunceliler Derneği belirlenen yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımı yapıldı.

Yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında; derneğin kuruluş amacına hizmet etmesi için dernek üye aidatı alınmaması, öğrenci bursu verilmesinin sağlanması için çalışma yapılması kara bağlandı.

Ayrıca yönetim kurulu toplantısında; STK’lar, sosyal yardım ve sivil toplum kuruluşlarının ziyaret edilmesi, yardıma muhtaç insanlara gıda ve sağlık alanlarında yardım sağlanması ile diğer alanlarda da hizmeti alabilmeleri konusunda çalışmalara başlanması kararları alındı.

12 09 2014 Cuma günü yapılan Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısında üyeler arasında yapılan görev dağılımına göre; Ali Haydar Akın Ataşehir Tunceliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına, Ezgi Albayrak’ta Ataşehir Tunceliler Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına getirildi.

Ataşehir Tunceliler Derneği Görev Dağılımı:

Dernek Başkanı: Ali Haydar Akın

Başkan Yardımcısı: Ezgi Albayrak

 As Başkan: Musa kaya

Sayman: Ali Altaş

Yönetim Kurulu Üyesi: Ercan Aydeniz 

Ayrıca;

Genel Sekreter: Yusuf Gündoğdu

Gençlik Kolları Bşk: Deniz Çakır

Sosyal İsler: Umut Güngör

Kadın Kolları: Ezgi Albayrak görevlerine getirilirken, disiplin ve denetim kurulu üyeleri daha sonra belirleneceği bildirildi.

Kuruluşu tamamlanan ve Başkanlığına Ali Haydar Akın’ın getirildiği Ataşehir Tunceliler Derneği’nin Kurucu Üye sayısı 18 olarak belirlendi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ