logo

Ataşehir Ustaları Ağırladı

Ataşehir Ustaları Ağırladı

erkan_ogur_ilgezdiAtaşehir Ustaları Ağırladı

Halk müziğinin iki ustası Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu, ‘Ustalar Ataşehir’e Ses Veriyor’ konseri kapsamında Ataşehirliler’e duygu dolu bir gece yaşattı.

Ataşehirli Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen ‘Ustalar Ataşehir’e Ses Veriyor’ konserleri kapsamında halk müziğinin ustalarından Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu, Ataşehirlilerle bir araya geldi. Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde 14 Aralık Cuma günü saat 20.30’da gerçekleşen, türkülerin hep bir ağızdan söylendiği bu duygu yüklü geceye, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, eşi Gamze Akkuş İlgezdi, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda Ataşehirli katıldı.

‘Ataşehir kültürün merkezi olacak’

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yaptığı konuşmada; bunun gibi türkü dolu gecelerin daha fazla yaşanacağını belirterek, “Kültür merkezlerimiz yakın bir zamanda açılacak. Ustalarımızı artık kültür yuvalarımızda ağırlayacağız. Ataşehir’i kültürün ve sanatın merkezi haline getireceğiz” dedi. Konserin sonunda, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu’na geceye katkılarından dolayı plaket ve çiçek verdi.

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ