logo

Ataşehir ve Araç Belediyelerinde ‘Kardeş Belediye’ Kararı

Ataşehir ve Araç Belediyelerinde ‘Kardeş Belediye’ Kararı

Ataşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısında görüşülen, Ataşehir Belediyesi ile Evliyalar şehri Kastamonu’un ilçesi Araç Belediyesi ile Kardeş belediye kararı oy birliği ile kabul edildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kastamonu Araç Belediyesi ile Ataşehir Belediyesi arasında “Kardeş Kent” bağı Ataşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

Kastamonu Araç Belediyesi ile Ataşehir Belediyesi arasında Kardeş Kent ilişkisi kurulmasına ilişkin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün 01.07.2021 tarihli ve E.2021-697 sayılı teklifi ve Hukuk Komisyonunun 07.07.2021 tarihli ve 49 sayılı raporu Ataşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısında görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Ataşehir belediye başkanı ve ekibini Kastamonu ve Kardeş Belediye Araç’ta ağırlamaktan gurur duyacaklarının kaydeden Araç Dernekleri Federasyonu Başkanı Mehmet Alver, “Ataşehir ve Araç kardeş belediye kararı” ile ilgili açıklamasında, “Ataşehir belediyesi ile Evliyalar şehri Kastamonumuzun ilçesi Araç Belediyesi ile KARDEŞ belediye olması oy birliği ile meclisken çıkması bizleri onurlandırdı. Ataşehir belediye başkanımız sayın Battal İlgezdi’ye sonsuz teşekkürler. Aynı zamanda emeği geçen başkan yardımcılarımıza ve Ataşehir belediyesi meclis üyelerinin tamamına, müdürlerimize çalışanlara bir kez daha teşekkürler.” Dedi.

ATAŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TEMMUZ TOPLANTILARI

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ