logo

Ataşehir Yenisahra’da Parkta Erkek Cesedi Bulundu

Ataşehir Yenisahra’da Parkta Erkek Cesedi Bulundu

İstanbul’un Ataşehir ilçesi sınırlarında Yenisahra Mahallesi’ndeki bir çocuk parkında akşam saatlerinde asılı halde bir 22 yaşındaki erkeğe ait cansız beden bulundu.

Vatandaşların ihbarı üzerine parka gelen sağlık ekipleri 22 yaşındaki gencin yaşamını yitirdiğini belirlerken polis ekipleri park ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.

VATANDAŞLAR İHBAR ETTİ

Ataşehir, Yenisahra Mahallesi, Koç Caddesi üzerinde bulunan bir çocuk parkında saat 23.15 sıralarında Oğuzhan Korkmaz(22) adlı gencin asılı halde cansız bedeni bulundu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri gencin yaşamını yitirdiğini belirlerken bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

OLAY YERİ EKİPLERİ DELİL TOPLADI

Güvenlik şeridiyle parkın giriş ve çıkışları kapatılırken bölgede görev yapan güvenlik kuvvetleri parkın etrafında tedbir aldı. Olay yeri inceleme ekipleri cansız beden üzerinde ve olay yerinde ki tüm delilleri toplarken parka gelen Korkmaz’ın yakınları uzun süre cansız bedeni görmek istedi.

BABA VE KARDEŞ GÜÇLÜKLE YATIŞTIRILDI

Polis ekiplerinin yaklaştırmamakta güçlük çektiği baba ve kardeş zorlukla ikna edilirken olay yerine gelen savcı gerekli incelemeyi yaptı.

FSM HASTANESİNE KALDIRILDI

Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna otopsi için kaldırılan Korkmaz’ın ölüm sebebinin netleşmesi için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ