logo

ATAŞEHİR ‘ZÜBEYDE HANIM KÜLTÜR EVİ’Nİ KILIÇDAROĞLU AÇTI

ATAŞEHİR ‘ZÜBEYDE HANIM KÜLTÜR EVİ’Nİ KILIÇDAROĞLU AÇTI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ataşehir Belediyesi tarafından Küçükbakkalköy’de yaptırılan Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültür Evinin açılışını gerçekleştirdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Cumhuriyet Halk Partisi Genel (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ataşehir Belediyesi tarafından Küçükbakkalköy Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültür Evi’nin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra Türkiye TBMM Başkanvekili ve CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP İstanbul Milletvekili ve aynı zamanda Başkan İlgezdi’nin eşi CHP Milletvekili Gamze İlgezdi’nin de aralarında olduğu CHP milletvekilleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış kurdelesini kesen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sonrasında ise beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte, kültür evini gezerek, merkezde eğitim gören kursiyerlerle sohbet ederek fotoğraf çektirdi.

Geçtiğimiz günlerde hakarete konu olan Zübeyde Hanım’ın açılışı yapılan kültür merkezine adının verilmesi hakkında bir açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Atatürk’e ve ailesine yöneltilen hakaretleri kınayarak; Atatürk sevgisinin bitmeyeceğini söylemişti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ