logo

‘Ataşehir’de 1 Metrekare Yeşil Alanı İmara Açmadık, Açmayacağız!’

‘Ataşehir’de 1 Metrekare Yeşil Alanı İmara Açmadık, Açmayacağız!’

Yenişehir Mahallesi’nde yapımı süren park alanında inceleme yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “1 Metrekare Yeşil Alanı İmara Açmadık, Açmayacağız!” dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi Yenişehir Mahallesi’nde 5 bin metrekare alanı park olarak düzenliyor.

Ataşehir Yenişehir Mahallesi’nde 5 bin m2 yakın bir alanı park olarak hizmete açacaklarını belirten Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, park olarak düzenlenen alanda yürüyüş alanları, parkurlar ve havuzlar olan Ataşehirlilerin vakit geçireceği alan yarattıklarını kaydetti.

YENİŞEHİR MAHALLESİ’NDE YAPIMI SÜREN PARK ALANINDA İNCELEMEDE BULUNDU

Yenişehir Mahallesi’nde 5 bin metrekare alanda yapımı süren park alanında incelemelerde bulundu. İlgezdi  park düzenlemesi yürütülen çalışmalar hakkında Ataşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü İrfan Birinci’den  bilgi aldı.

ATAŞEHİR’DE 1 METREKARE YEŞİL ALANI İMARA AÇMADIK, AÇMAYACAĞIZ!

2009’da göreve geldikleri günden beri hiçbir yeşil alanı imara açmadıklarını kaydeden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, yaptığı açıklamada, “Ataşehir’de 1 metrekare yeşil alanı imara açmadık, açmayacağız! Her yaştan Ataşehirlinin keyifli vakit geçirebileceği, şehrin kalabalığından uzaklaşıp, nefes alabileceği yeni bir parkı daha ilçemize kazandıracağımız için mutluyuz. Tüm yurttaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ