logo

Ataşehir’de 19 Mayıs’ta İki Ayrı Çelenk Töreni

Ataşehir’de 19 Mayıs’ta İki Ayrı Çelenk Töreni

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlaması Ataşehir’de Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunma, iki ayrı törenle tamamlandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama töreninin ilkinde, Batı Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na saat 10:00 da Ataşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü adına çelenk Ataşehir İlçe Milli eğiti müdürü Halil Asılsoy tarafından sunuldu. Daha sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile Ataşehir’deki resmi çelenk sunumu töreni sona erdi.

Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtına Çelenk Sunma Töreni’ne; Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Celal Dinçer, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir belediye Meclisi 1. Başkan vekili Semih Selimoğlu, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Sadık Kayhan, Hüseyin Hışman ile İlhami Yılmaz, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Asılsoy, Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, bazı sivil toplum temsilcileri ve muhtarlar ile vatandaşlar katıldı.

Resmi çelenk sunma töreninin sona ermesinden sonra yapılan resmi olmayan törenle; Ataşehir Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partisi, İşçi Partisi, Baro temsilcisi, muhtarlar ile bazı dernekler Atatürk Anıtı’na çelenklerini sundular.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ