logo

Ataşehir’de 23 Nisan Törenleri Ata’ya Çelenk Sunumuyla Başladı

Ataşehir’de 23 Nisan Törenleri Ata’ya Çelenk Sunumuyla Başladı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 102 yıl önce tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları resmi törenle başladı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 102 yıl önce tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’nda sabah düzenlenen resmi törenle başladı.

Törene, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Belediye Meclis Başkan Vekili, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü, şube ve okul müdürleri, Siyasi Parti ve STK Yöneticileri, Gaziler, Muhtarlar, Ataşehirli öğrenciler ile yurttaşlar katıldı. 

ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı’na ilk çelengi Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday,  öğrencilerle birlikte koydu. Ardından Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ulu Önder Atatürk’ün anıtına çelenk sundu. Daha sonra da Siyasi Parti ve STK Yöneticileri, Dernek Temsilcileri, Gaziler, Muhtarlar Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktılar.

OĞUZHAN KOÇ KONSERİ

Ataşehir Belediyesi’nin çocuklar için hazırladığı etkinlikler Cumhuriyet Parkı’nda saat 13.00’de başlayacak. 23 Nisan kutlamaları saat 17.00’de Türk Pop Müziği’nin sevilen sesi Oğuzhan Koç’un Cumhuriyet Meydanı’nda vereceği konserle devam edecek.

BAŞKAN İLGEZDİ’NİN 23 NİSAN MESAJI

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi 23 Nisan mesajında: “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile milli egemenliğimizin sembolü TBMM’nin açılışının 102. yıl dönümü kutlu olsun. Yarınlarımızın umudu olan çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyor, tüm çocukları ve ailelerini, 23 Nisan coşkusunu yaşamak için Ataşehir Cumhuriyet Parkımıza davet ediyorum” dedi.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ