logo

Ataşehir’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı

Ataşehir’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı

Ataşehir’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, çelenk sunumu ile başlayan ve resmi tören, fener alayı yürüyüşü sonrasında ise Mor ve Ötesi Konseri ile devam edecek.

Recep Kenan/itvhaber.com

28 Ekim Pazartesi günü ile başlayacak olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Ataşehir etkinlikleri programı resmi tören, fener alayı yürüyüşü sonrasında ise Mor ve Ötesi Konseri ile tamamlanacak.

ÇELENK SUNUNU 28 EKİM PAZARTESİ SAAT 13.00’DA

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları dolayısıyla Ataşehir Kaymakamlığı tarafından düzenlenen çelenk sunma töreni 28 Ekim Pazartesi günü yapılacak.

Ataşehir Kaymakamı, Garnizon Komutanı, Ataşehir Belediye Başkanı, siyasi partiler ve sivil toplum örgütlerinin katılacağı çelenk sunma töreni saat 13.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşecek.

ATAŞEHİR BULVARI’NDA RESMİ GEÇİT

Sabah tebriklerin kabulü ile başlayacak Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında 29 Ekim Salı günü saat 10.30’da Ataşehir Bulvarı’nda kutlama ve geçit töreni yapılacak.

ATAŞEHİR’DE CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ

Ataşehir Belediyesi’nin “Işığı ışığımız, adı andımız” sloganıyla hazırladığı Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri Fener Alayı yürüyüşü ile başlayacak. Ataşehir Bulvarı’ndan (Migros Önü) saat 19.00’da başlayacak Fener Alayı Yürüyüşü, konserlerin yapılacağı Cumhuriyet Meydanı’nda sona erecek.

MOR VE ÖTESİ KONSERİYLE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen “Fener Alayı”nın ardından saat 20.30’da Cumhuriyet Bayramı coşkusu Mor ve Ötesi konseri gerçekleştirilecek.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ