logo

Ataşehir’de “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” Kutlandı

Ataşehir’de “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” Kutlandı

Ataşehir’de bir dizi etkinlikle kutlanan “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” kapsamında engelliler onuruna 150 engelliye Yeditepe İşitme Engelliler Okulu’nda yemek verildi.

“Dünya Engelliler Günü” kutlamaları kapsamında 3 Aralık Pazar günü saat 13.00’da Ataşehir’deki engelli derneklerinden ve belediye veri tabanından alınan bilgiler kapsamında davet edilen 150 engelliye Yeditepe İşitme Engelliler Okulu’nda yemek verildi.

2 Aralık saat 10.00-12.00 saatleri arasında Novada AVM’deki Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda engelliler, aileleri ve derneklerine yönelik olarak, Yetenekli Engelsizler Komedi Tiyatrosu’nun “Ne Haliniz Varsa Gülün” isimli tiyatro gösterimi yapıldı.

Kurulduğu 2007 yılından bu güne, engelliye destek, ekonomiye katkı, sosyal sorumlulukta öncü olma hedefiyle çalışmalar yürüten Yetenekli Engelsizler Komedi Tiyatrosu 6´sı engelli 11 sanatçıdan oluşuyor.

2 Aralık’ta Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda engelliler, aileleri ve derneklerine yönelik olarak, Yetenekli Engelsizler Komedi Tiyatrosu’nun “Ne Haliniz Varsa Gülün” isimli tiyatro gösterimine Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez,  Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Şehnaz Yabar ile birlikte Ataşehir’deki engelli dernek ve federayon başkan ve yöneticileri, engelliler ve aileleri katıldı.

Ataşehir’de “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” kutlamaları 1 Aralık Cuma günü saat 13.00’da Mustafa Saffet Kültür Merkezi Halit Akçatepe Sahnesi’nde düzenlenen programda; Koro, Drama, Ritim ve Dans Gösterileri ile komedi tiyatrosunun yer aldığı bir dizi etkinlikle başlamıştı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ