logo

09 Şubat 2014

ATAŞEHİR’DE BBP’DEN AK PARTİ’YE KATILIM

ATAŞEHİR’DE BBP’DEN AK PARTİ’YE KATILIM

Ak parti Kadir topbas_ icerenkoy,nimetullah topu2009 yerel seçimlerinde Büyük Birlik Partisi (BBP)’den Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı olan Hüseyin Ayan bir gurup arkadaşı ile AK Parti’ye katılıyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu’nun Basın Bürosu’ndan yalpan açıklamaya göre; 2009 seçimlerinde Büyük Birlik Partisi (BBP)’den Ataşehir Belediye Başkan Adayı olan Hüseyin Ayan bir grup partili arkadaşıyla birlikte AK Parti’ye katılıyor.

Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu’nun Basın Bürosu’ndan yapılan açıklama şöyle;
2009 seçimlerinde Büyük Birlik Partisi (BBP)’den Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı olan Hüseyin Ayan AK Parti’ye katılıyor. Bir grup partili arkadaşıyla birlikte AK Parti’ye katılacak olan Ayan için bu akşam AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem’in de katılacağı bir tören düzenlenecek.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Üyesi ve 2009 Ataşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ayan katılımla ilgili yaptığı açıklamada, verdikleri kararın hayırlı olmasını diledi. Ayan, “Büyük Birlik Partisi’nden İstifa ederek Ak Parti’ye geçmiş bulunuyoruz. Ben ve ekibim bu kararın hayırlara vesile olacağına inanıyoruz. Nasip olursa AK Parti çatısı altında siyasi hayatımıza devam edeceğiz. İnşallah hayırlı hizmetlere imzayı burada atacağız” diye konuştu.

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Nimetullah Topu ise, “Ak Parti hizmet partisidir, vatandaşımız da partimizin bu kriterlerini gördükçe, partimize olan teveccühü gün geçtikçe artmıştır. Yerel seçimler öncesi Ataşehir’de vatandaşlarımızın AK Parti’ye gösterdiği bu teveccüh hepimizi memnun etmiştir. İnşallah 30 Mart sonrası da bu birlik beraberlikle Ataşehir’i layık olduğu yere getiririz. ” dedi. Katılım töreni bu akşam 19.30’da Ayan’ın başkanı olduğu Ataşehir ilçesi Kayışdağı semti Fatih Camisi Derneği’nde yapılacak.

 

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ