logo

Ataşehir’de Çöp Eve Dönen Dairede 10 Kamyon Çöp Çıktı

Ataşehir’de Çöp Eve Dönen Dairede 10 Kamyon Çöp Çıktı

Mimar Sinan Mahallesi Ender bey sokakta aile apartmanında eşinden çocuklarından ayrı yaşayan ve halen hastanede tedavi gören 60 yaşındaki O.K. yaşadığı eve çöp eve çevirdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi gören 60 yaşındaki O.K. yaşadığı ve çöp eve çevirdi dairesinde bu güne kadar 10 kamyonun üzerinde çöp biriktirdi.

Ataşehir Mimar Sinan Mahallesi Ender Bey Sokakta bulunan bir apartmanda 60 yaşındaki O.K. yaşadığı eve ihbar üzerine giden Ataşehir Belediyesi ekipleri, inceleme yaptıkları dairede 20 kamyonun üzerinde çöp bulunduğunu tespit etti.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Tahminen on kamyonet çöp var. Pazartesi günü de çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çöp dolu ev muhtar ve aile yakınları ile zabıta nezaretinde temizlik işleri müdürlüğümüze ait çalışanlar tarafında boşatılıyor.  Daire boşaltıldıktan sonra, temizlenip dezenfekte edilecek.” İfadelerine yer verdi.

Kötü kokuların geldiği evde çöpleri boşaltan Ataşehir Belediyesi temizlik görevlilerinin yaptığı temizlik çalışmasından sonra dairede belediye ekipleri tarafından dezenfekte çalışması yapılacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ