logo

ATAŞEHİR’DE COŞKULU DEMOKRASİ NÖBETİ DEVAM EDİYOR

ATAŞEHİR’DE COŞKULU DEMOKRASİ NÖBETİ DEVAM EDİYOR

ak_parti (0) atasehir_demokrasi_nobetFETÖ Terör Örgütünün 15 Temmuz’da kalkıştığı darbe girişiminde tanka, topa direnen sivil halkın tüm Türkiye ile birlikte Ataşehir’deki “Demokrasi Nöbeti” devam ediyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Küçükbakkalköy’deki Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı önü Ataşehir’deki “Demokrasi Nöbeti”nin önemli noktaları arasında yer alıyor.

15 Temmuz’da yaşanan ve halkın direnişi sonucu başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişimi ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sokağa çıkan Türk halkı darbe girişimini protesto ederken ilk günden başlattıkları demokrasi nöbetlerini sürdürüyor.

ak_parti (27) atasehir_demokrasi_nobet

Darbeye karşı direnen halktan hayatını kaybederek şehit olanlar için Kuran-ı Kerim okunarak duaların edildiği “Demokrasi Nöbeti” olarak nitelenen mitinglere bakanlar, milletvekilleri, belediye başkanlarının da yer aldığı çok çeşitli alanlarda önemli isimler de destek veriyor.

İL BAŞKANI TEMURCİ VE SİYASİLERDEN DESTEK

Bu süre içerisinde Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın aralarında olduğu ilçe belediye başkanları, Erol Kaya, İsmet Uçma, Ravza Kavakçı Kan ve Hasan Turan’ın aralarında olduğu milletvekilleri etkinliklere katılarak, “darbe girişimi”ni protesto ve “demokrasi nöbeti”ne desteklerini verdiler.

ak_parti (33) atasehir_demokrasi_nobet

HİÇ KULLANMADIĞI TANKI GARAJA KADAR SÜRDÜ

15 temmuz’daki darbe girişimi sırasında vatandaşların ele geçirdiği tankı sürmeyi bilmediği halde İETT Garajına götüren Mehmet Köse, “Demokrasi nöbeti”ne katılan Ataşehirlilere o geceyi anlattı.

Darbe girişimi sırasında hainlerin kullandığı tankı vatandaşların ele geçirmesinin ardından kaldırılması gereken tankı kullanan kamyon şoförü ve vinç operatörü Mehmet Köse, hiç bilmediği halde 5 dakikada kullanmayı öğrenerek Hasanpaşa’daki İETT garajına götürme macerasını anlattı.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, Recep Kenan aracılığı ile itvhaber.com haber sitesine FETÖ Terör Örgütü tarafından 15 Temmuz’da kalkışılan darbe girişimini protesto etmek ve Demokrasiye sahip çıkmak amacı ile darbe girişimiyle birlikte başlayarak Ataşehir’de her akşam gerçekleştirilen “Demokrasi Nöbeti” ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

ak_parti (1) atasehir_demokrasi_nobet

MİLLETİ YOK ETME, KATLİAM VE İÇ SAVAŞ GİRİŞİMİ

15 Temmuz darbe girişimi ülkemizin birliğine, bütünlüğüne ve millet iradesine yapılmak istenen bir darbe olduğunun altını çizen Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, yaşananların darbe girişimi olmadığını katliam olduğunu kaydederek; “Benim gördüğüm burada bir darbe girişimi değil de topyekün bir milleti yok etme katliam ve iç savaş girişimi var. Yönetime el koyma sevdası değil, bu milleti tam anlamıyla bölme, parçalama mücadelesi ve girişimiydi. Milletimizin o imanı,  birlikte atan yürekleri ve mücadelesi, vatanına ve iradesine sahip çıkması neticesinde bunların bu insanlık dışı düşünceleri, zalimce saldırıları sonuçsuz kalmıştır” dedi.

ak_parti (9) atasehir_demokrasi_nobet

MİLLETİN NAMUSU MECLİSE SALDIRDILAR

Tarihimizde ilk defa Milletin namusu olan Meclise saldırının yapıldığını söyleyen M.Naim Yağcı; “ Bu saldırı; satılmış, hain, şahsiyetsiz, kimliksiz bir topluluk tarafından bu gerçekleştirilmiştir. Acımasızca bir tavır sergilemişlerdir.  Bu kula kulluğun işaretidir. Bir insan böyle bir hale nasıl gelir, nasıl getirilir anlamak mümkün değildir. Bu olaylara karşı milletimiz 15 Temmuz da bir sınav vermiştir. Bu sınavı başarıyla geçmiştir” diye konuştu.

ÇANAKKALE RUHUNU YENİDEN YAŞADIK

Ataşehir’deki şehit ailelerini ve gazileri ziyaret ettiklerini kaydeden İlçe Başkanı Yağcı, ziyaret ettikleri aileler,in her birinin ayrı hikayesi olduğunun altını çizerek;  “Darbe kalkışmasına karşı mücadelemizde ciddi manada şehit verdik.  Şehit ailelerini ve gazileri ziyaret ettik, etmeye de devam ediyoruz. Her birin de ayrı bir güç ayrı bir hikaye var. “Çanakkale ruhunu yeniden yaşadık” diyorlar. 18 yaşındaki gençler ölmeye geldik diye anne ve babalarına vasiyetlerinin iletilmesini söylüyorlar. Böyle bir ruhla mücadele ediyorlar. 15 Temmuz’a bir milattır diye bakıyorum. Artık görüldü ki bu azmin önünde hiçbir güç duramayacak. Milletin üstünde bir güç olmadığını bu ülke görmüştür.  Anadolu medeniyeti üzerinde yeşermiş köklü bir maziye sahip olan Lazıyla, Kürdüyle, Çerkeziyle, 7 den 70’ e Alevisiyle, Sunnisiyle yani Türk Milleti. Türkiyeli olan bütün bu millet çok büyük bir sınav vermiştir. Ve ne kadar asil bir millet olduğunu, ne kadar cesur bir millet olduğunu, damarına basılmamasını gerektiğini göstermiştir. Uyuyan devi uyandırmıştır” ifadelerinde bulundu.

ak_parti (13) atasehir_demokrasi_nobet

15 TEMMUZ’LA OLUŞAN TOPLUMSAL BÜTÜNLEŞME DEVAM EDİYOR

Parti ayrımı gözetmeden tüm vatandaşların Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısına uyarak sokağa çıkıp demokrasiye, milli iradeye sahip çıkıldığına dikkat çeken Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Mustafa Naim Yağcı, 15 Temmuz ile birlikte oluşan toplumsal bütünleşmenin devam ettiğini ifade ederek; “Birçok destan yazıldı. Burada parti ayırımı gözetmeksizin tüm partiler, vatan sevdalıları buna sahip çıkmıştır. Burada Sayın Cumhurbaşkanımız alt etmek istenmiştir. Partili partisiz herkes şunu bilmiştir ki iradenin temsili noktasında Recep Tayyip Erdoğan’dır. O’na yapılacak saldırı tüm millete yapılmıştır. Seveni sevmeyeni onun arkasında dimdik durmuştur. Şu an toplumsal bütünleşme devam ediyor. Bütün ilçe başkanlarımızı davet ettik. Çünkü burada yaptığımız bu ayakta duruş bir partinin ayakta duruşu değil. Milletin ayakta duruşudur. Meydanımız olmadığı için bu alanda yapmak zorunda kalıyoruz” dedi.

ak_parti (18) atasehir_demokrasi_nobet

HAİN YETİŞTİRMİŞLER, MİLLETE KURŞUN SIKIP, HAİNLİK YAPMIŞLARDIR

Evlatlarımızı nasıl yetiştirmemiz gerektiğini yeniden düşünmesi lazım” diye açıklamasına devam eden M. Naim Yağcı, geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerin yetişme şeklinin önemine dikkat çekerek,  “Geleceğimiz bizim için önemli. Gençlerin omuzlarında yükselecek. Onların kimin, kimlerin eline emanet ettiğimizi bilmemiz lazım. Maalesef din kisvesi altında çocuklarımızı elimizden alıp hain yetiştirmişler. Şunu da ifade edeyim. Millete kurşun sıkanlar, devletin bütün birimlerine sinsice sızmış bir yapının neticesinde oldu. Bu yapı maalesef devletimizi bugüne kadar satmış. Yanımızda durup münafıklık yapmış, hainlik yapmışlardır. Rabbim bu ülkeyi bir daha böyle olaylarla karşı karşıya bırakmasın” şeklindeki ifadeleri ile değerlendirmelerini tamamladı.

ak_parti (3) atasehir_demokrasi_nobetak_parti (8) atasehir_demokrasi_nobetak_parti (9) atasehir_demokrasi_nobetak_parti (10) atasehir_demokrasi_nobetak_parti (11) atasehir_demokrasi_nobet

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ